15-årige Mie er ikke som hendes veninder, driver egen webshop


Millu.dk webshopMit navn er Mie og jeg er 15 år gammel og allerede iværksætter, med stort gå-på-mod. Til dagligt går jeg i 9. klasse på Campusskolen i Ringsted. Ved siden af skolen driver jeg min helt egen webshop, Millu.dk, hvorfra jeg sælger alt lige fra iPhone-covers til ansigtsmasker og tøj. Jeg brænder for iværksætteri, og er nok en af de alleryngste iværksætterpiger i Danmark.

Sådan startede det

Da jeg var yngre var jeg ofte på loppemarkeder med min mormor, og jeg lavede selv smykker som jeg solgte ude foran vores hus. Jeg har også overvejet at tage på loppemarked igen, da jeg synes det er sjovt at sælge ting til mennesker, som man fysisk handler med. Jeg aner faktisk ikke, hvor meget jeg sælger for, men selv den dag i dag, tjener jeg stadig lidt på loppemarkeder.

Det med at tjene penge, sælge, opfinde og være iværksætter har bare altid været min drøm. Jeg synes at det er fedt, at kunne styre sin egen økonomi, prioriterer, lære om handel, undersøge ting, konkurrere og spare sammen.

Kort tid efter min 13 års fødselsdag begyndte jeg at gå med reklamer og aviser, men efter 2 hårde måneder sagde jeg op. Det tog simpelthen for lang tid, og lønnen var alt for dårlig og jeg havde højere ambitioner!

Omkring maj 2012, sad jeg, min mor og hendes mand og snakkede om job. Jeg var træt af, at jeg ikke kunne tjene mine egne penge, og have min egen økonomi. På et tidspunkt snakkede vi om opfindelser og succesfulde mennesker. Jeg tænkte her, at jeg kunne prøve at lave en webshop, så vi sad og snakkede videre om, hvad man kunne sælge.
Senere samme dag sprang jeg simpelthen ud i at lave en webshop, hvorfra jeg ville sælge smykker. Stille og roligt fik jeg gang i webshoppen og fik solgt lidt. Hurtigt fik jeg mere blod på tanden, så jeg begyndte at læse om søgemaskineoptimering, onlinesalg og webshops. Noget som nok ikke interesserer ret mange andre 15-årige piger.

En stor del af den viden jeg tilegner mig, kommer fra hjemmesiden Amino.dk og iværksætteren, Casper Blom.

Nu starter jeg min webshop

D. 27. maj 2013 slog jeg for alvor dørene op for en helt ny og forbedret webshop ved navn Millu.dk. Navnet er inspireret af mit navn og mellemnavn. Webshoppen er bygget op omkring Prestashop, da jeg havde hørt så meget godt om det, og fordi jeg har et netværk med folk som er eksperter i det.
Jeg har selv betalt alle udgifter til webshoppen som jeg har sparret op til, fordi jeg vil det!

Til at markedsføre siden, har jeg bl.a. brugt Google Adwords, Facebook, Linkbuilding og fortalt om det hist og her. Igennem den seneste tid har jeg arbejdet hårdt for, at få flere leverandører og produkter i webshoppen, som nu omfatter både smykker, tøj, solbriller, tasker, ansigtsmasker og iPhone-covers.

Fremtiden for Millu.dk

Jeg drømmer om at øge omsætningen, få flere ansatte og udvide vareudvalget markant.

De positive og negative ting for så ung en iværksætter

Det positive er, at en iværksætter i så ung en alder får anerkendelse af sine kunder over den service man yder, og at man kun er 15 år. Og at få glade og tilfredse kunder!
Det negative er, at mange folk tror det er fup, og så tror de ikke at en 14-årig kan gøre det så godt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (21 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)
15-årige Mie er ikke som hendes veninder, driver egen webshop, 8.0 out of 10 based on 21 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …

3 comments

 1. Jeg tror I lige skal have kigget artiklen igennem, for det er lidt uklart om Mie er 14 eller 15 år gammel.

  Ellers lyder det som en super positiv historie, klø endelig på med forretningen – og husk at alder ikke skal forhindre dig i at drive en forretning!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
  • Hej Christoffer

   Takker for oplysningen. Mie har næsten lige haft fødselsdag, og artiklen blev påbegyndt inden da. Det har jeg ikke lige været opmærksom på, da artiklen blev udgivet. Men tak for spottet! 😉

   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
   VN:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
  • Tak for rosen Christoffer!
   Har du facebook? 🙂

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)