16-årig re-designede shorts og er i dag i fuld gang med to webshops


Mit navn er Cecilie, jeg er 16 år og bor i Aalborg. Jeg er opvokset med forældre, der altid har haft gang i en del projekter, og som har inspireret mig meget som iværksætter. 

Det startede da jeg solgte mine første shorts

Da jeg som 14-årig i januar 2011, solgte mit første par shorts. Shortsene var et par af mine egne Levi’s, som jeg havde re-designet med bl.a amerikansk flag, og dermed givet et helt nyt look. Jeg var medlem af en gruppe på facebook, hvor man kan sælge brugt tøj, sko og accessories m.m. og slog af ren nysgerrighed et billede af shortsene op i gruppen. Pigerne var vilde med dem, og der var en utrolig efterspørgsel efter shortsene. I gruppen byder man over hinanden, og jeg kørte en mindstepris på 410 kr. pr. par. Mange dage solgte jeg for 1.000-3.300 kr. Da jeg kom op på så store beløb, motiverede det mig endnu mere, og jeg satte et mål for det min. beløb, jeg skulle sælge for om dagen.

Jeg oprettede også en Trendsales bruger, som endte med at give større salg end på Facebook. På Trendsales havde jeg annoncer med 8.000 besøgende, og over 1.000 besvarelser, jeg brugte ingen penge på fremhævelse af mine annoncer.  Mit første indkøb af Levi’s jeans skete, da jeg var på Gran Canaria med min familie, og købte 90 par Levi’s bukser i en outletforretning. Den dag i dag, griner vi stadig af, hvordan rengøringsdamen på hotellet må have set ud i hovedet, da hun fandt 180 stk. afklippede bukseben på vores hotelværelse.

Stiftelsen af webshoppen

I Løbet af få måneder, havde jeg omsat for det beløb man må, før man skal moms-registreres. Mange af mine kunder spurgte til, om der ikke var en webshop, og hvor man kunne købe shortsene. Da begyndte jeg at tænke over at lave en webshop.

Mens jeg var i skole, sad jeg tit med min iPhone og solgte shorts i frikvartererne. Det krævede ekstra meget tid, at sælge på TS og facebook, så jeg ville gøre det lettere for både kunderne og mig selv. I februar måned, gik jeg i gang med at lave webshoppen. Americandreams.dk åbnede i august 2012, da jeg var 15 år.

I dag

Sælger jeg i webshoppen meget mere end Levi’s shorts. Tøjet er i den amerikanske/californianske stil. Jeg har fået lavet egen tøjlinje med Americandreams, og arbejder hele tiden på at udvide shoppen mere og mere. Jeg har på det seneste arbejdet på at lave en guys-afdeling i shoppen, hvor der bliver solgt Ralph Lauren.

Jeg arbejder pt. på en ny webshop – Gadshop.dk, som åbner i september 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (17 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 8 votes)
16-årig re-designede shorts og er i dag i fuld gang med to webshops, 8.0 out of 10 based on 17 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …

3 comments

 1. Det må jeg sige, stærk gået i sær af en så ung. Jeg tager hatten af 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Mange tak Alexander 😀

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Jeg kan kun sige wauw wauw wauw og 23 gange wauw det der er sgu godt gået respekt for dig Cecilie 🙂

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)