18-årig iværksætter med fuld fart i handelsbranchen


Ikke-navngivetMit navn er Emil Schmidt, og jeg driver handelsvirksomheden SJ Trading, sammen med min forretningspartner, Nikolaj Duus Jakobsen.

I denne artikel vil jeg fortælle lidt om mig selv, men jeg vil ligeledes også gerne give et par råd, som jeg har lært igennem min tid som iværksætter, som jeg tror på kan spare nye iværksættere rigtig meget tid.

I skrivende stund er både Nikolaj og jeg 18 år gammel. Du kan læse meget mere om mig og min virksomhed i nedenstående rubrikker. Tro mig – det bliver spændende! :-).

Hvornår startede jeg som iværksætter?

Hvis man skal komme med ‘den klassiske’ og måske også lidt mere kedelige historie, så startede jeg reelt set, som iværksætter allerede dengang i mine tidlige folkeskoleår, hvor jeg arrangerede loppemarked hver sommer for alle de tyske turister der kommer, hvor jeg bor. Hvis man skal være mere reel, så startede jeg dog først som iværksætter da jeg var omkring de 16 år. Her begyndte affiliate marketing og det at man kunne tjene penge på internettet, at interessere mig ret meget. Siden da har jeg både stiftet et webbureau og en webshop der forhandlede kjoler. Det har givet mig nogle brede kompetencer, og jeg er blevet meget klogere siden starten. Jeg har haft gang i alt for mange ting, og hvis du vil have succes i forretningslivet så handler det om, at have fokus, hvad er blandt en af de ting jeg har lært.

Alle disse projekter er i dag droppet og jeg arbejder derfor fuldt på min virksomhed SJ Trading ved siden af handelsskolen. Vi vil gøre handelsbranchen endnu lettere og bedre, at navigere rundt i ved og have det bedste sortiment så det er attraktivt, at have os som leverandør til sin webshop, detailbutik eller noget helt tredje.

SJ Trading – hvad er det?

SJ Trading er en handelsvirksomhed, som jeg driver med min kammerat og barndomsven Nikolaj Jakobsen. Her har vi to forskellige fokusområder, vi har nemlig valgt en anden approach end mange andre måske vælger. Vi handler både med varepartier, restpartier med videre, men vi vil ligeledes også gerne tilbyde vores kunder et fast sortiment. Det betyder at vi kan levere indenfor flere forskellige varegrupper, som både elektronik og tøj samt sportsartikler. Nogle af de mærker vi blandt andet kan levere fast er Casio, Loreal, Adidas, Pierre Cardin og mange flere.

På det seneste har vi faktisk også fået nogle forespørgsler på om vi kunne tænke os, at agere som lagerhotel for deres virksomhed. Derfor har vi også valgt fremover, at tilbyde andre virksomheder såsom webshops, at håndtere deres lager og forsendelser så det ikke er noget du skal tænke på. Det kan vi gøre til nogle rigtig gode priser og har et prismatch, sådan så vi gør det lige så billigt, hvis du finder nogle der kan gøre det billigere.

Hvad kan vi se fra dig i fremtiden?

I fremtiden er der ingen tvivl om, at du kan se meget mere fra mig inden for handelsverdenen. Jeg synes det er én utrolig spændende branche, og har gjort mig nogle erfaringer, og fået mig nogle kompetencer, som meget få på min alder har i blandt andet handelsverdenen. Når jeg til sommer bliver student fra handelsskolen i Haderslev så er der ingen tvivl om, at jeg vil gå all-in med SJ Trading. Det er noget jeg glæder mig umådelig meget til, da jeg elsker at arbejde med min virksomhed, som jeg er dedikeret til.

4 gode råd til nye iværksættere

På trods af at jeg kun har været iværksætter i et par år, og at jeg fortryder jeg ikke kom i gang før som iværksætter, så mener jeg at have lært en helt masse, som jeg gerne vil give videre til dig, hvis du er ny iværksætter. Mine 5 råd lyder som følger:

  • Lav så mange fejl du kan
  • Fokuser på én forretning og dens kerneområder
  • Vær dedikeret til din forretning
  • Brug kun tid på det du er god til (outsourcing kan give gode resultater)

Synes du denne artikel var spændende? Så kan du helt sikkert finde nogle flere spændende artikler og blogindlæg på www.emilschmidt.dk. Du skal også være meget velkommen til, at tilføje mig i din Google plus cirkel her eller på Twitter her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (15 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 6 votes)
18-årig iværksætter med fuld fart i handelsbranchen, 8.3 out of 10 based on 15 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …