19 årig sælger sportsudstyr – tager kampen op mod konkurrenterne


kenneth_sportsway

Kenneth Hedegaard er en ung jyde på bare 19 år der går på handelsskole og til fodbold, som alle andre unge mennesker. Der er dog en lille forskel. Han har allerede været vidt omkring i online branchen og kender efterhånden de fleste.

“Online markedsføring var en fritidsinteresse, men efter 2. g på handelsskolen følte jeg, at jeg var klar til at gå den mere seriøse vej med mit arbejde. Et par uger efter gav min gode ven Casper Blom mig muligheden for at flytte med ham til Spanien for at arbejde på et projekt, og da var jeg ikke et sekund i tvivl.”

Vigtigt at specialisere sig

Kenneth har altid interesseret sig for hele onlinedelen, men valgte på et tidligt stadie at specialisere sig i et bestemt område, da han tydeligt kunne se at man skulle kunne noget specielt for at komme ind i branchen og få et navn.

“Jeg fandt hurtigt ud af, at dem, som bare sagde at de kunne lave online markedsføring, ikke blev taget seriøst i branchen. Der blev grinet af dem. Omvendt kunne jeg se at de folk, som sagde at de kunne SEO, social marketing, webdesign o.l. blev taget meget mere seriøst. Først prøvede jeg programmering, det fangede mig dog ikke. Derefter prøvede jeg lykken ved webdesign, og det fangede mig hurtigt.”

1, 2, 3, vi gør det!

Efter et halvt år i Spanien med Casper Blom og et par måneder hos Dealfighter i Viborg, valgte Kenneth at starte i 3. g på handelsskolen. Men bare efter et par uger manglede han igen online projekterne.

“Jeg havde i et par måneder hjulpet den lokale sportshandler med hans Facebook side, og han var rigtig imponeret. En dag kom vi tilfældigvis til at snakke webshop, og der skulle ikke meget snak til, før vi var helt enige om at det var det vi skulle. Vi skulle ind på markedet for sport på nettet. Han er en ung energisk iværksætter, som jeg også selv er.”

Brugt længere tid end de fleste

Efter flere måneders hårdt arbejde kunne Kenneth og hans partner Klaus for 4 uger siden præsentere deres nye webshop, Sportsway.dk.

“Vi har brugt rigtig lang tid på at åbne denne webshop, også længere tid end de fleste. Men grunden til at det har taget så lang tid er, at vi følte det var vigtigt at den fra første dag skulle udstråle, hvad det er vi vil. Vi vil være professionelle og vi vil være de største.”

Sportsway har allerede fået en start langt bedre end forventet, og Kenneth regner med at gå fuldtids på projektet til sommer når skolen er færdig.

Tak for Kenneth til sit bidrag til AarhusInnovation. Har du et spørgsmål eller en kommentar til ovenstående historie, så tøv ikke: smid en kommentar!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
19 årig sælger sportsudstyr - tager kampen op mod konkurrenterne, 8.7 out of 10 based on 10 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …