19 årig iværksætter med ambitioner


ProGadget.dk er en dansk webshop med salg af fest gadgets, sjove usb nøgler, iPhone covers og mange andre ting.
Webshoppen ejes og drives til dagligt af Casper B. Harlev. Casper Harlev er 19 år gammel, og er en iværksætter med ambitioner. Virksomheden har lager placeret i Kolding, hvor produkterne bliver sendt ud fra. Ud over webshoppen studerer han på SDU i Odense på den relativt nye ingeniørretningen ”Product Development and Innovation”. Denne virksomhedskonstellation skaber naturligvis en del udfordringer, og en del togture frem og tilbage mellem Kolding og Odense. Men med det rigtige engagement og lyst kan næsten alt lade sig gøre.

Opstarten på webshoppen var naturligvis hård. Der var meget få besøgende, og næsten ingen ordre i butikken. Meget af tiden gik med at få taget produktbilleder, redigere billeder, produktbeskrivelser og SEO. Først her et lille årstid efter opstarten på webshoppen er trafikken ind på siden oppe i et rimeligt niveau, som ligger grundlag for en profitabel forretning.
De næste store projekter ligger i mulighederne inden for affiliate marketing og Adwords. Disse to kapitler er nogle, som ProGadget.dk endnu ikke har taget hul på. Derfor ligger der også store muligheder inden for ekstra kunder i butikken, når disse kilder begynder at blive udnyttet.

Casper har igennem hele sin teenage tid drømt om at starte egen virksomhed, og prøve sine iværksættertalenter af. Caspers drømme og ambitioner blev til en realitet i starten af 2011. Herefter gik et par måneder med udvikling af webshoppen, og opsætning af produkter på shoppen. D. 1 maj 2011 åbnede webshoppen dørene for første gang for kunder med kreditkortbetaling. Siden har webshoppen langsomt fundet sine ben i det konkurrenceprægede marked for salg af gadgets.

Casper fortæller: ”Det har altid været en af mine helt store drømme at kunne starte egen virksomhed. Lige fra jeg var 12-13 år har iværksætteri haft min interesse. Jeg har læst diverse iværksætterbøger, og fulgt med på internettet bl.a. iværksætterportalen Amino, som har været en stor inspirationskilde for mig”

Det er måske ikke helt tilfældigt, at Casper nu har forsøgt sig med sin egen virksomhed. Casper Harlev er nemlig vokset op i lidt af en iværksætterfamilie. Bedstefaderen Helge Harlev startede nemlig familievirksomheden DABOTEK, som nu ejes af Casper fader, Bo Harlev. Familievirksomheden DABOTEK er dog inden for en lidt anden branche, nemlig svejsebranchen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …