25-årig Shaun Gunaratnam er iværksætter med stort drive


Baggrund

Navnet er Shaun Gunaratnam. Jeg er 25 år og min uddannelsesmæssige baggrund er inden for salg og marketing. Jeg afsluttede i 2011 min bachelorgrad i international salg og marketing på Erhversakademi Aarhus. Sidenhen er det blevet til forskellige stillinger i forskellige brancher, hvor jeg har fået en del erhverserfaring fra tøj- og webbranchen. Seneste stilling var hos Forenede Brancher ApS bedre kendt som www.adius.dk, hvor jeg sad som project og community manager. Adius.dk var et visionært iværksætter projekt startet af min daværende arbejdsgiver. Jeg var stort set med fra starten af projektet, hvilket har givet mig en stor forståelse for, hvad det egentlig kræver at gå solo og være selvstændig erhversdrivende. Det har været super spændende og lærerigt, samtidig blev mit store drive for at blive selvstændig ikke just mindre. Jeg takkede af hos adius.dk, og valgte at starte et nyt projekt med mig selv i hovedrollen med en masse redskaber i rygsækken.

Drive og motivation

Jeg har altid haft en enorm lyst til at gå selvstændig. Det kræver meget arbejde og en masse frivillige interesse timer at få succes. Med det i mente har jeg valgt at kaste mig ud i udfordringen, og skabe mig en hverdag jeg glæder mig til at stå op til. Lysten og motivationen har altid været der og min store fremtidige drøm er helt sikkert at få succes i nuet, og på sigt starte yderligere projekter med den erfaring man har tilkæmpet sig.

Idag

Jeg driver idag www.dealsites.dk, som har til formål at blive Danmarks mest indholdsrige overbliksside over samtlige deals på det danske marked. Det skal være nemt for forbrugerne, at navigere rundt i blandt alle de forskellige deals, der bliver tilbudt af en masse forskellige udbydere. Ideen er egentlig opstået via egen involvering som forbruger. Jeg mente at det var en stor og forvirrende jungle at bevæge sig rundt i, og ønskede at gøre det mere simpelt og transparent. En del ideer rundt omkring opstår jo fordi man selv står og undrer sig over, hvorfor det ikke findes eller er gjort bedre, og det er også tilfældet her. Tænk over det derude når i selv står i situationen og tro mig, hvis man bare har lidt interesse for iværksætteri kommer det helt af sig selv.

For at holde mig opdateret på forskellige trends følger jeg mange forskellige medier indenfor iværksætteri. Der er en del man kan lade sig inspirere af, og kan af den grund kun anbefale sultne idéhungrende unge mennesker, at følge med i de digitale medier, hvor størstedelen af dagens projekter egentlig bliver opstartet.

Følg med på facebook: http://www.facebook.com/dealsites

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
25-årig Shaun Gunaratnam er iværksætter med stort drive, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …