Aarhus Innovation

Aarhus Innovation er et projekt, hvor iværksættere kan dele deres succeshistorier og udfordringer med hinanden. Projektet blev fløjtet i gang i maj 2012 og d. 29. maj blev den første artikel lagt op på siden. Siden dengang er der kommet rigtig mange spændende historier, fra mange danske iværksættere – og primært unge.

Formålet med projektet, er at sætte fokus på unge iværksættere i Danmark. Idéen er, at de historier som bliver skrevet, skal være med til at inspirere og motivere andre unge, til at komme i gang med at starte deres egen virksomhed op. Det kan også sagtens være, at de unge allerede har en virksomhed, men bare ønsker lidt inspiration eller sparring fra andre unge iværksættere.

Der findes jo mange andre af disse sider!

Ja, der findes et par andre stykker rund om på internettet, som omhandler noget hen af det samme, som Aarhus Innovation gør. Forskellen er, at Aarhus Innovation sætter fokus på, at alle arrangementer og lign. bliver afholdt i Aarhus og omegn. Derudover tror vi også på, at der endnu er mange potentielle iværksættere i Aarhus, som endnu ikke har set dagens lys – hvilket hjemmesiden skulle hjælpe dem til.

Hvis du ikke er fra Aarhus eller omegn, er du STADIG velkommen. Alle kan dele deres succeshistorier – uanset, hvor i verden de er fra.

Vi modtager i gennemsnit tre e-mails om ugen, hvor unge (endnu ikke iværksættere) har skrevet, at de føler sig meget inspireret af historierne, og at de har fået mere blod på tanden med at starte deres egen virksomhed op. Og det er ikke kun inden for internet-branchen. Nej, det er også håndværkere, mekanikere, fotografer og mange andre fag, så det spænder bredt.

Aarhus Innovation, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Skriv et svar