Unge iværksættere udvikler smart og moderne billetsystem


Greenticket.dkDet hele startede i gymnasiet og på handelsskolen. Billetsalget foregik i kantinen, og festudvalget brugte gerne mange timer på at sælge de papirbilletter, der senere skulle give adgang til skolefesterne. Med tiden kom flere digitale alternativer på markedet, som gjorde det muligt at scanne billetterne med de dyrt betalte, håndholdte scannere. Nu er det med Greenticket blevet muligt at gøre det 100 % gratis, hvis bare man har en computer.

Bag Greenticket.dk står Jonas Bøgh, Emil Hagbarth, Søren Lundtoft og Laurits Langberg. Greenticket er et 100 % digitalt billetsystem, som henvender sig til arrangøren, der gerne vil sætte sit billetsalg op på mindre end 5 minutter, og ikke gider betale for scannere, indløsningsaftaler og andre omkostninger, som normalt er forbundet med at sælge billetter online.

Arrangøren opretter på under 5 minutter sit event på Greenticket.dk. Efter oprettelsen modtager arrangøren et link, som han eller hun sender ud til de inviterede gæster. Gæsterne tilmelder sig og køber billetterne online, og kan derefter åbne billetten på deres smartphone via Greenticket.dk. Når gæsterne ankommer til eventen, har arrangøren downloadet Greentickets gratis iOS app, som han eller hun bruger til at scanne billetterne med. Et ubegrænset antal smartphones kan registreres som scannere, og pludselig har man mulighed for at scanne billetterne allerede ude i køen. Under hele eventen er det på en computer muligt at følge med i live statistikken, som viser hvem der er ankommet, og hvor mange gæster der mangler at dukke op.

Greenticket har lavet en 3 minutter lang video, som forklarer hvordan det hele fungerer fra start til slut: https://vimeo.com/72987366

Co-Founder Jonas Bøgh ser et stort potentiale i den nye måde at scanne billetter på: ”Mange arrangører er i dag nødsaget til at investere i dyrt hardware for at få lov til at scanne billetter. Nu, med muligheden for at klare det hele via sin smartphone, kan arrangøren hurtigt sætte sit eget billetsalg op – uden meromkostninger. Indtil videre er vi de eneste der tilbyder dette i Danmark, og det er vi ret stolte af.” siger Jonas Bøgh.

Fremtiden byder på en masse spændende nye events, samt en konstant udvikling af nuværende og nye funktioner: ”Vi ved, at der er mange udbydere på dette marked, og derfor gælder det om hele tiden at tilbyde sine kunder den nemmeste og mest effektive løsning. Vi føler selv, at vi virkelig tilbyder noget, der gør en forskel. Det passer heldigvis også fint på den feedback vi får fra kunderne.” griner Jonas Bøgh.

Står du og skal sælge billetter – hvad enten de er gratis eller prissat – så er Greenticket.dk være et besøg værd.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (13 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Unge iværksættere udvikler smart og moderne billetsystem, 8.7 out of 10 based on 13 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …