Bilsektionen iværksætter lancerer gratismagasin til tablets og PC!


Bilsektionen - Sebastian KausingHvad startede som et hobbyprojekt, har nu udviklet sig til et gratismagasin, der skal kæmpe mod de store mediehuse i Danmark.

Bag Bilsektionen.dk står den 22-årige Sebastian Krausing, der opstartede projektet i januar 2010. Førhen har Sebastian arbejdet med webshops og online marketing. Magasinlanceringen har efterhånden kostet en kvart million kroner fortæller Sebastian, og er derfor finansieret af hans webbureausalg sidste år.

Siden 2010 har Bilsektionen.dk udviklet sig enormt, og ambitionerne omkring projektet er også gradvist steget til nu at blive Danmarks største bilmagasin! En høj ambition indrømmer Sebastian, men han mener det kan lade sig gøre indenfor 1-2 år med de rigtige ressourcer.

”Før var vi blot et online magasin, men nu har vi endelig taget skridtet til at udgive et magasin, og derfor er målet selvfølgelig at blive Danmarks største. Desuden mener jeg vores platform samlet set er mere attraktiv, da den følger med tiden ift. hvordan folk læser deres nyheder/magasiner, giver os nogle teknologiske fordele og er langt mere omkostningseffektivt.”

Efter mindre end to måneder kunne Bilsektionen.dk bryste sig af over 10.000 app-downloads, og dette tal stiger dagligt!

”Nogle folk i branchen kigger lidt skævt på os efter lanceringen af magasinet, da de ikke havde forventet vi ville gøre det. De fleste er dog blot imponeret, og synes det er et godt tiltag, i en branche som længe ikke rigtig har rørt på sig.”

Det nye magasin er gratis og udviklet til iPad, iPhone, iPod, Kindle Fire samt PC. Senere vil en Android-version også blive udviklet fortæller Sebastian.

De to første magasiner har været på hhv. 89 og 130 sider, hvoraf sidstnævnte faktisk er længere end et typisk Bil Magasinet til cirka 60 kr.

Magasinet kan downloades her:
iPad, iPhone & iPod: https://itunes.apple.com/dk/app/bilsektionen-magasinet/id666417287
Kindle Fire: http://www.amazon.com/Bilsektionen-dk-ApS-Bilsektionen/dp/B00DN7YPWQ/
PC: https://interactivepdf.uniflip.com/2/87439/314728/pub/html5.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bilsektionen iværksætter lancerer gratismagasin til tablets og PC!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …