Bliv iværksætter og forny byrummet


En iværksætter er ikke noget, som man bliver fra den ene dag til den anden, da det normalt ikke bare er noget man lærer. Derimod er det at være iværksætter snarere noget man er født med eller ej, for der er bare nogle, som ikke kan lade være med at finde på idéer og ikke mindst få dem ført ud i livet. Så har du en iværksætter i maven og bor du i enten Århus eller Danmark kan du blive klogere på iværksætterlivet her på siden.

Skab urbane byrum ved hjælp af innovation

Noget af det, som vi er meget kendte for her i landet det er at være innovative og komme med gode idéer og sjove og originale løsninger på komplekse og store problemer og udfordringer. Især er det i byrummet, at vi her i landet løser mange udfordringer og får skabt nogle fede områder, hvor folk møder hinanden på kryds af alder, etnicitet og køn. Lær mere om hvilke innovative byområder, der skabes her www.hitsa.dk, hvor du kan finde mange produkter til byrummet.

Et af de steder, hvor vi er langt fremme her i landet det er naturligvis på cykelstierne og generelt alle de steder, hvor der er cykler. For noget af det vi er allermest kendte for her i landet det er selvfølgelig, at alle cykler fra ét sted til et andet, da det er noget meget unikt.

Det er også noget, som man går meget op i, i føromtalte virksomhed, hvor man ved hjælp af mange forskellige innovative løsninger skaber byrum, hvor der er plads til cykler og hvor cykler ofte ender med at få en central rolle i byrummet, hvilket er til gavn for både gående, løbende og cyklende.

En innovativ måde at mødes på

Her i landet er vi desuden kendt for en anden ting, som er noget af det, som gør vores land meget unikt og som er med til at gøre, at turister strømmer til. Der er her selvfølgelig tale om sikkerhed, da vi bor i et meget sikkert land. Derfor er folk ikke bange for at komme hinanden ved og det kommer til udtryk på en lang række innovative måder i byrummene rundt omkring i de større byer. For her kan man for eksempel se kreative bænke, som gør, at folk de ikke kan undgå at falde i snak og på den måde interagere med byrummet på en måde, som ikke ville ske uden disse bænke.

Derfor er det et oplagt sted at finde på en innovativ løsning hvis du er iværksætter da der er et stort marked. For med en entreprenant tilgang til tingene kan du hurtigt få afkodet, hvilke behov en given målgruppe har og på baggrund her af kan du så meget hurtigt få skabt en bænk, som hjælper folk med at falde i snak. For selvom folk er bedre og bedre til at tale sammen så er vi dog også kendt for at være noget reserverede, men det er dog kun indtil vi står i en situation, hvor vi ikke kan undgå at snakke sammen. Hvis du er iværksætter kan du udnytte dette ved at nudge folk til at komme tæt på hinanden og dermed snakke sammen og måske gøre, at folk kan hjælpe hinanden med ting og være der for hinanden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …