Brand virksomheden med offline reklamematerialer


En nøglesnor er en enkel, billig og smart måde at få din virksomheds navn og logo til at hænge om halsen på dine medarbejdere og kunder på. Del dem ud, når I er på messe, og når I har gæster på jeres adresse. Lad sælgerne have dem med ud, når de besøger jeres kunder.

Tilbehøret til nøglesnoren kan du tilpasse efter netop dit formål. Giver det mening med et klikspænde, en plastlomme til navneskilt eller visitkort, mobilsnor eller karabinhage, så er det det, du skal vælge. Måske skal du have flere forskellige udgaver, så dem, du deler ud til, selv kan vælge den udgave, de har mest brug for. Så øger du sandsynligheden for, at modtagerne sætter pris på nøglesnoren og også rent faktisk ender med at bruge den.

Større synlighed er lig med større kendskab

Hvis du gerne vil skabe større kendskab til din virksomhed, så er der en stribe af ret enkle fysiske reklameartikler, du kan vælge fra, hvor du kan sørge for, at dine kunder og andre interessenter får din virksomheds navn og logo i hånden eller om halsen – bogstaveligt talt. En nøglesnor i firmaets farver og med firmaets logo på er en meget enkel reklameartikel, som folk gerne vil have.

Med en nøglesnor om halsen kan man have let adgang til at fremvise ID-kort på steder, hvor den slags anvendes til sikkerhed. Du kan bruge nøglesnorene til en lang række begivenheder, hvor deltagerne kan gå derfra som en levende reklamesøjle for dit firma og dine produkter.

Du kan bruge dem i hverdagen på kontoret til dine medarbejdere, og du kan bruge dem ved offentlige arrangementer som messer, udstillinger og kongresser, og du kan dele dem ud, når gæster besøger virksomheden. Jo flere mennesker, der går med nøglesnoren, jo mere får du udbredt kendskabet til firmaet.

En nøglesnor er en enkel og effektiv reklame

Nøglesnoren er sådan en enkel og ideel reklameting, fordi den er relativt billig, vejer ikke meget og er nem at have med til uddeling. Også i forbindelse med sponsorevents og andre arrangementer. Samtidig er det en lille ting, som har en smart funktion, som de fleste mennesker kan have brug for i deres hverdag. Det sikrer, at den ikke blot havner i en skuffe eller i skraldespanden efter arrangementet, men at den bliver båret omkring og øger kendskabet til din virksomhed og jeres produkter.

Nylon, polyester, flade, runde og i alverdens farver og endda i en reflekterende udgave. Der er praktisk talt ingen grænser for, hvordan en nøglesnor kan se ud. Den fås i mange forskellige kvaliteter, og du kan få den tilpasset dit formål og selv være med til at designe den, så den bedst muligt repræsenterer din virksomhed og samtidig er så smart, at dem du deler den ud til også vil vælge og bruge den efterfølgende.

Det er en god idé at vælge en nøglesnor med et sikkerhedsspænde, da det meget ofte er en ting, der bliver brugt af børn. Det er endnu ikke et lovkrav i Danmark, men et sikkerhedsspænde forhindrer kvælning, så det er en anbefaling, der er værd at følge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Byg en forretning, der er baseret på henvisning af kunder

En forretning er naturligvis ikke meget værd uden kunder. Derfor er det også noget, som …