Søren og CAREMAKER giver tilbage til dem, som har hjulpet ham


CAREMAKERJeg hedder Søren Nørgaard, er 25 år og bosat i Aarhus. Tilbage i 2010 boede jeg i Shanghai, hvor jeg arbejdede for et property management selskab, Shui On Group. Jeg nød byen og miljøet enormt meget og besluttede derfor, at jeg ville tage imod den 3-årige kontrakt, som virksomheden havde tilbudt mig.
I forbindelse med fodbold-træning og anden fysisk anstrengelse begyndte jeg at mærke små sammentrækninger i venstre side af halsen. Efter et par måneder tog jeg til lægen. En hurtig scanning og jeg var tilbage på kontoret, med meldingen om at de ville vende tilbage med svar efter 14 dage. Dagen efter ringede lægen. Han forklarede iskoldt, at jeg havde en stor tumor og at jeg nu havde to muligheder; en omfattende operation og efterfølgende behandlingen på deres hospital, eller at jeg pakkede mine ting og tog det første fly mod Danmark. Jeg valgte sidstnævnte.

Da jeg kom hjem, blev det hurtig konstateret, at jeg havde lymfeknudekræft, som skulle behandles med kemo og strålebehandling. Efter et langt og intenst behandlingsforløb, blev jeg i april 2011 erklæret rask.

Fra idé til realitet for CAREMAKER

Jeg besluttede mig hurtigt for, at jeg ville give noget igen til de organisationer, som havde hjulpet mig undervejs. Dét sammenholdt med, at jeg ønskede at komme tilbage i fysisk topform, lagde grundstenen for min beslutning om at løbe Berlin marathon. Løbet gik fint, der blev skrevet et par artikler om de organisation, som havde hjulpet mig, men jeg formåede ikke at få samlet nogle penge ind til dem, hvilket oprindeligt, var mit mål. Hvordan gør man? Hvem skal man kontakte? Hvordan får jeg spredt budskabet? osv. Ingen af spørgsmålene kunne jeg give et umiddelbart svar på. Heraf opstod ideen til CAREMAKER; en ambitiøs indsamlingsplatform, som let og effektivt skal give privatpersoner mulighed for at samle ind til det, de brænder for.

7 mdr. senere lancerede vi CAREMAKER-platformen. Siden d. 10 maj 2012 er der blevet oprettet mere end 2300 indsamlinger og samlet over 3 mio. kr ind til diverse gode formål. Eksempelvis kræftbehandlinger i udlandet, opstart af virksomheder, opbygning af skoler i u-lande og mange mange andre formål.

Vi har valgt, at CAREMAKER skal være et åbent værktøj for alle, som har behov for at starte en indsamling. Altså er vi ikke begrænset af, kun at være et værktøj til en elitær, kreativ klasse eller et lukket velgørenhedsværktøj, som man tidligere har set det indenfor social fundraising og crowdfunnding. CAREMAKER er for alle!

I slutningen af 2012 lancerede vi en ny banebrydende funktion, “Giv Din Tid”, som gør det muligt at tjene penge til indsamlingerne, ved at udføre spørgeskemaer, se reklamefilm og andre online aktiviteter. Hver udført opgave udløser et angivet beløb, som bliver betalt af de tilknyttede virksomheder, som ønsker at få svar på deres spørgeskema, set deres reklamefilm og lignende. Med den funktion gjorde vi det muligt for alle, uanset økonomisk råderum, at bidrage til indsamlinger. Funktionen gør det samtidig muligt at få involveret virksomhederne mere aktivt i indsamlingsarbejdet og herigennem skabe den nødvendige synergi, der skal til for at skabe endnu bedre indsamlingsresultater.

Hvad med fremtiden?

I løbet af de næste 3 uger lancer vi vores internationale platform, som i første omgang skal rettes mod Norge, Sverige, Holland og Frankrig.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Søren og CAREMAKER giver tilbage til dem, som har hjulpet ham, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …

2 comments

 1. Thomas Jakobsen

  Respekt! Følger også fint nutidens tendenser om mere fokus på crowdfunding

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
 2. Mahmoud El-Set

  Søren er en person, jeg hjerteligt ønsker det bedste… Kompetent og omsorgsfuld…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)