De sociale mediers betydning


De sociale medier har i dag en stor betydning for virksomheder. Der sker hurtigt både negative og positive delinger, som man som virksomhed skal være opmærksom på. Det betyder, at I som virksomhed skal være hurtige til at reagere, hvis der kommer en anmeldelse eller besked på jeres Facebook side. Det værste I kan gøre, er ofte at lade som ingenting. En enkel anmeldelse kan nemlig hurtig sprede sig og flere kommenterer og får et negativt syn. Hvis I ikke selv reagerer, så kommer jeres syn på sagen ikke frem. Derfor er det vigtigt, at jeres medarbejdere er gearet til dette. Jeres medarbejdere skal vide, hvordan de skal reagere, hvis der kommer sure beskeder eller anmeldelser ind på jeres Facebook side.

Kursus for medarbejderne

Det I kan gøre, er at holde et eller flere dagsmøder, hvor I kan få kommunikeret jeres budskab ud til medarbejderne. Det kan gøres på flere måder. I kan dele medarbejderne op, så de kan arbejde i grupper, hvor de løser opgaver sammen. Det kan være I skal have nogle fiktive negative anmeldelser og så skal de vælge, hvordan de vil svare. Typisk vil de fleste gerne forsvare sig selv og sin arbejdsplads. Det er dog langt fra ofte en god idé. Det er ofte meget smartere at imødekomme kunden, så man nedtysser situationen i stedet for at optrappe en eventuel konflikt. Det er netop, hvad man som virksomhed gerne vil undgå.

Hvor skal I holde kurset?

I kan holde kurser flere steder. Hvis I er en virksomhed i Aarhus, så kan det være nemt med et kursus sted i Aarhus. Omvendt kan det også være godt for jer at komme væk fra byen. Hvis I ønsker dette, så kan I vælge Hindsgavl Slot. Her kan I holde dagsmøder i eksklusive faciliteter. I kan både holde almindelige dagsmøder samt møder med overnatning, når I nu kommer langvejs fra. Det kan også være smart at dele mødet op over to dage for at få budskabet mere ind under huden på medarbejderne. På den måde får de også lov til at arbejde lidt mere med det. Lokalerne på Hindsgavl bliver tilpasset jeres behov uanset om I er få eller mange. Personalet står klar til at hjælpe jer med at gøre dagsmødet til en unik og professionel oplevelse for jeres medarbejdere. Derudover har Hindsgavl Slot et af Danmarks smukkeste rammer med historiske bygninger og smuk natur helt tæt på. I kan læse mere om dagsmøder på Hindsgavl her.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Horsensfirmaer.dk er et iværksætterprojekt med fokus på håndværkerfirmaer

Nye tiltag kan være nødvendige, og det er netop det horsensfirmaer.dk er. En hel ny …