Dennis Drejer: Ung, men erfaren iværksætter har mange bolde i luften


Mit navn er Dennis Svingholm Drejer, jeg er 23 år (Årgang 1989) og jeg er født og opvokset i Skive, hvor jeg stadigvæk bor.

Jeg har arbejdet med internettet og hjemmesider i over 10 år efterhånden. Jeg startede med at design og programmere hjemmesider som 12 årig.

I dag driver jeg en lang række forskellige affiliate hjemmeside, blandt andet Nextfashion.dk, som jeg vandt første version af Affiliate DM ’11/12 med. Der ud over er jeg deltidsansat hos Cykelpartner.dk, som jeg har været med til at bygge op over de sidste 4 år. Vi startede 2 personer og er i dag 14 fuldtidsansatte og er Danmarks største cykelshop med salg til hr. og fru. Danmark.

Hos Cykelpartner har jeg stor mulighed for at prøve mine idéer inden for online marketing, der er min helt store passion, som også er det min virksomhed Drejer Digital Marketing arbejder med.

Jeg har gang i rigtig mange projekter, som du måske allerede ved, hvis du følger mig på de sociale medier.

I min verden er der ikke langt fra tanke til handling og jeg ville ærgre mig gul og blå, hvis jeg fik en god idé som jeg ikke vil afprøvet. Derfor tester jeg rigtig mange forskellige ting i lille skala. Det er blandt andet derfor jeg udvikler for kunder, laver adwords for kunder, har 5 journaliststuderende ansat til at skrive for mig og forskellige kunder, laver markedsføring for kunder. Alt sammen i en lille skala, så jeg kan få tid til det hele.

Stor frihed

At være iværksætter giver stor frihed. Her er jeg fx i Barcelona efter en vellykket arbejdsuge i Spanien til WorkAway.

Ovenstående ting giver mig en rigtig spændende hverdag, hvor der aldrig er to dage der er ens. En hverdag med stor frihed, hvor jeg har mulighed for, at holde fri når det passer mig. En masse frihed under ansvar – Bliver der ikke skabt resultater, så er der ingen penge i kassen.

Den ene dag arbejde jeg med store webshops med kæmpe budgetter og den anden dag med meget små kunder, som er glade bare de får en ordre hver dag. Den ene dag kan jeg sidde og arbejde i lille Skive, den anden dag i Miami og en tredje dag et helt andet sted.

Statistik og analyse

En af de ting jeg bruger meget tid på er, at analysere mit arbejde. Finde ud af hvad jeg gør rigtig og hvad jeg gør forkert. Jeg har en god mavefornemmelse, men mange ting er nemmere at overskue, hvis der kommer konkrete tal på bordet. Derfor arbejder jeg meget med både Google Analytics og den besøgstæller og det affiliate statistik-system jeg har været med til at udvikle.

Fremtiden

Jeg ved, at jeg på sigt er nødt til at skære ned på de ting jeg laver. Det er simpelthen umuligt, at være bedst til det hele. Derfor forudser jeg, at jeg på sigt kommer til at stå med min egen forretning af en eller anden art, højst sandsynligt en webshop. Om det så er noget jeg opbygger fra bunden, køber mig ind i eller overtager fra en anden skal jeg ikke kunne sige. Men fremtiden kommer til at byde på en masse spændende.

Tak fordi du gad, at læse lidt om mig. Skulle du få lyst til at læse mere eller følge mig på forskellige sociale medier, så kan du finde mig på min personlig blog, Twitter, Facebook, Google Plus eller Linkedin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)
Dennis Drejer: Ung, men erfaren iværksætter har mange bolde i luften, 8.6 out of 10 based on 9 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …