25 årige Kasper Smith erobrer den danske detailhandel


Kasper SmithMit navn er Kasper Smith, fra årgang 88, dvs. i skrivende stund 25 – Forretningskonsulent og ejer af Amero Business, virksomheden som implementerer Danmarks smarteste og mest stabile kassesystemer og retailløsninger. Oprindeligt fra Haderslev, men bosat i Aarhus, smilets by.
Jeg er uddannet it-supporter med butik som speciale, hvorefter jeg har læst til Merkonom på International Business College, bla. i Projektstyring.
Udover dette er jeg meget selvlært og jo nærmest vokset op med en computer. Sideløbende med min elev-periode, havde jeg egen virksomhed med hosting af Counter-Strike og andre spil-servere, hvilket jeg solgte i 2007. Herefter var jeg indblandet i Danmarks nu 3. største handelsportal for heste og et webhotelfirma, som blev solgt i 2010.

Hvorfor valgte jeg at starte som selvstændig?

Det at være ansat og performe langt mere, end det man fik i løn, fik sgu en til at tænke over tingene og sætte dem i perspektiv. Derfor valgte jeg at hopper over og blive selvstændig på fuldtid pr. marts 2011, og jeg har virkelig ikke fortrudt det.

Jeg startede i denne branche, da jeg havde arbejdet en smule med it-løsninger til detail branchen, samt økonomisystemer i mit tidligere job, og i den periode hvor jeg var butiksansat. Jeg fik et tilbud om at overtage 10 kunder på systemet FlexPOS, og 14 dage efter var jeg igang.

Markedsføringen kører primært fra mund til mund. Ellers en smule links, lidt Amino og henvisninger fra andre kunder.

Det positive og negative

Det sværeste ved at starte selv er, at lønnen ikke altid er helt den samme som når man er fastansat, men til gengæld har man nogle friheder som man ikke finder i andre jobs. Jeg er også meget overrasket over, hvor hurtigt det kan gå den forkerte vej, selv med personer man stoler på.

Det bedste er, at komme ud – installere systemet, se dem smile og at de derefter giver den max gas med deres omsætning. Det er virkelig fedt, at så og se på.

Hvad mon fremtiden vil bringe?

Jeg har netop opkøbt en konkurrent og dertilhørende forretning, samt webshop – så nu er jeg pludselig webshop-ejer og det har nu ikke været min stærke side før. Herudover håber jeg på en masse fede partnerskaber og samarbejde, for så kan branchen også udvikle og dygtiggøre sig.

Hvis ikke Amero Business, hvad så?

Så tror jeg, at jeg befandt mig i en eller anden stilling, hvor målet var at servicere andre med et eller andet produkt. Jeg er nok bare født til it-branchen, så her fortsætter jeg endnu! Der sker altid noget på teknologisiden, og en masse nye spændende produkter dukker op – og jeg er altid nysgerrig efter nye spændende produkter og løsninger, som jeg kan tilbyde mine kunder.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.6/10 (14 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
25 årige Kasper Smith erobrer den danske detailhandel, 9.6 out of 10 based on 14 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …