Din historie

Din historie kan være vigtig for os, men også for andre. Den kan være med til at motivere og inspirere andre unge, kommende iværksættere. Det har vi allerede fået bekræftet via mange af de andre artikler, som unge iværksættere har skrevet til Aarhus Innovation.

Hvorfor skal jeg dele min historie med andre?

Som sagt, så kan du være med til at hjælpe andre unge iværksættere på rette vej, og derved opnå en fornemmelse af, at du har gjort noget godt. Du modtager ingen betaling for artiklen, men vi kan næsten love dig, at vi kan skabe en masse trafik til din virksomheds hjemmeside, Facebookside, Twitter osv.

De andre artikler som er lagt på op siden, har fået en masse henvisninger til deres virksomheder, samt gratis reklame via artiklen.

Derudover er det også lykkes for nogle at komme i medierne og få en masse omtale den vej, og der er også nogen som har været så heldige at generere et salg igennem artiklen. En artikel hos Aarhus Innovation giver dig alle muligheder for at optimere trafikken til din virksomheds profil.

Hvordan får jeg min artikel på hjemmesiden?

Det eneste du skal gøre, er at skrive artiklen som om, at du selv fortæller den. Derudover må artiklen gerne indeles i eventuelle afsnit med passende overskrifter. Artiklen kan sendes via kontaktformularen på kontakt-siden.

Herefter svarer vi tilbage, hvis der skal foretages nogle ændringer, eller et tidspunkt hvor artiklen vil være online. Bum!

Skriv et svar