Din virksomheds sikkerhed er vigtig


Mange af os har prøvet det der med at komme hjem efter arbejde, og se at hoved- eller havedøren er brudt op. Man ved med det samme, at det betyder, at man har haft indbrud.

Tyvene har sandsynligvis endevendt hele hytten, inklusiv skabene i soveværelset og skufferne på kontoret, og man kan kun bede til, at ens mest værdifulde objekter stadig er at finde i huset. Hvad de færreste ved er dog, at virksomheder og firmaer også i høj grad er i tyvenes søgelys. Materialer, værktøjer og møbler er nemlig ofte af høj værdi, når det har relation til erhvervslivet. Det betyder, for indbrudstyvene, at virksomheder kan være attraktive at røve, eftersom tyvegodset skal sælges videre.

Vil du gerne undgå netop det her med, at din virksomhed får indbrud, bliver raseret og får værdier stjålet, så handler det typisk om at være forebyggende. Det vil sige, at to ting kan holde tyvene fra netop jeres lokaler og områder. Det er først og fremmest præventive indsatser, som eksempelvis video-overvågning samt pengeskabe til de små værdier og værdifulde papirer.

Valg af videoovervågning

Når du vælger videoovervågning til dit erhvervsområde, så er det en yderst effektiv måde at forbedre sikkerheden for din virksomhed på. Helt simpelt tilbydes der et ekstra sæt øjne på begivenheder, som foregår uden for arbejdstiden. Således vil du præventivt undgå, at nogle overhovedet forsøger indbrud i første omgang.

Hvis du vælger videoovervågning, skal du desuden gøre dig overvejelser omkring, hvad overvågningen skal kunne bruges til. Nogle løsninger tilbyder netop hovedsageligt den præventive effekt, da billederne typisk ikke kan bruges til identificering.

Uanset hvilken løsning du har brug for, hvilket omfang det skal installeres i, og hvilke egenskaber overvågningen skal have, så er det en effektiv, nem og billig måde at opfylde netop din virksomheds behov for overvågning. Jo før de bliver installeret, jo hurtigere sikrer du dig mod indbrud, svindel og tyveri med diverse foranstaltninger, som branchen tilbyder. Hvis du er på udkig efter en løsning på problemet, så se mulighederne for videoovervågning her.

Når du vælger pengeskabe

Som sagt er de fleste løsninger af overvågning hovedsageligt præventive. Beslutter nogle sig alligevel for at bryde ind ved dit erhverv, så er en anden løsning, til at beskytte værdier og eventuelt følsomme papirer, et pengeskab. En løsning til beskyttelse i form af et pengeskab kan naturligvis også være aktuelt uden at overvågning er – dette afhænger af hvad, kravene til sikkerheden i virksomheden er. Eksempelvis er de fleste pengeskabe også brandsikre, så papirerne beskyttes, hvis det skulle opstå.

Forskellige pengeskabe har forskellige egenskaber, men typisk er det pladsen i skabet, som er forskellig. Med den moderne teknologi skal skabet nok være sikkert imod at blive brudt op og sikkert imod brand. Det, du derfor skal overveje, når du køber et pengeskab til beskyttelse af diverse værdier, er, hvilken størrelse du har behov for.

Uanset om du er på udkig efter et dokumentskab, et deponeringsskab eller måske et brandskab, så klik her for at se et større udvælg og for at læse mere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sunde medarbejdere giver en sund effektivitet

Effektivitet er den hellige gral for danske virksomheder og erhvervsresultater generelt. Uden effektive medarbejdere kan …