Få hjælp – hvis der er problemer med din bolig


Det er som regel en stor beslutning, men heldigvis fører den i de fleste tilfælde meget glæde med sig, når man vælger at flytte i en ny bolig. Det er en skøn følelse, at man nu skal til at begynde noget nyt og starte op i nye omgivelser. Med stor sandsynlighed har den nye bolig også noget, som den gamle manglede, hvilket man glæder sig til at mærke effekten af. Måske bor man nu tættere på sit arbejde? Måske har man fået et ekstra værelse? Eller måske er omgivelserne her bare bedre? Desværre kan man komme ud for en træls situation, hvor der er noget galt med boligen på den ene eller den anden måde, så man bliver nødt til at kontakte de tidligere ejere. Det er dog ikke altid lige let at slå igennem, og man har derfor nogen gange brug for lidt hjælp.

Sørg for at have en ejerskifteforsikring

Hvis man skulle være så uheldig at komme ud for ovenstående situation, hvor der er noget galt med lejligheden, når man overtager den, så er det en rigtig god ide at have en ejerskifteforsikring. Den dækker nemlig blandt andet, hvis man finder skader udvendigt eller indvendigt på boligen, når man overtager boligen. Den dækker også, hvis skaden på boligen skulle være så kritisk, at man er nødsaget til at flytte ud af boligen midlertidigt. Det er en alvorlig sag, hvis man finder skader på boligen, som har været der allerede før indflytningen, da der enten har været fejl i tilstandsrapporten, eller også er det skader og fejl, som der aldrig er blevet bemærket af de tidligere ejere. Uanset hvad er det en nødvendighed, at man kontakter de tidligere ejere om situationen for at høre deres holdninger eller for at fortryde sit køb, fordi skaden er uoverskuelig. Så husk altid ejerskifteforsikringen. Her kan der dog godt opstå yderligere komplikationer, og derfor får man måske brug for lidt ekstra hjælp.

Hyr en advokat til de besværlige processer

Man kan hurtigt komme til at stå i en presset situation, hvis man tager kontakt til de tidligere ejere angående en fejl eller skade på huset, og man kan derfor blive nødt til at få hjælp. Den hjælp bør komme fra en advokat, der har kompetencer indenfor dette emne, så man er i trygge hænder igennem hele processen. Denne advokat i Århus har blandt andet erfaring med boligsager, og man kan derfor trygt vælge dem til at hjælpe én igennem den ærgerlige situation. Det er meget forskelligt, hvor lang en proces angående bolig kan være, da det afhænger meget af de forrige ejers holdning til sagen. Hvis de ikke mener, at det har noget at gøre med dem, så kan det godt blive en sej kamp. Dog er der også dem, der bare undskylder og giver sig med det samme, så det hele hurtigt er overstået. Det er selvfølgelig det sidstnævnte, man håber på, hvis man skulle komme til at stå i sådan en situation, men hvis det skulle være den lange proces, man ender i, så må man sætte sin lid til advokaten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sunde medarbejdere giver en sund effektivitet

Effektivitet er den hellige gral for danske virksomheder og erhvervsresultater generelt. Uden effektive medarbejdere kan …