Find de rette regnskabs- og økonomiansatte


Man lægger stor tillid på sine regnskabs- og økonomiansatte, og derfor er det også uhyre vigtigt at finde den rette, når der skal hyres nye indenfor dette felt. Proselection er Danmarks største specialist indenfor rekruttering af ansatte indenfor regnskab og økonomi.

Det skaber tryghed i de enkelte virksomheder og sikrer, at der findes de rette kandidater til de åbne stillinger. I nutidens erhvervsverden er der nemlig ikke tid til at hyre de forkerte.

Danmarks største database

Én af de faktorer, som gør Proselection til en specialist indenfor rekruttering af deres database af potentielle regnskabsfolk. Med mere end 12.000 medlemmer er det Danmarks største, hvilket er en enorme styrke for virksomheden.

Det er ikke hvem som helst, da bliver en del af databasen. Det kræver blandt andet adskillige års relevant erfaring indenfor feltet, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv.

Derudover gives der også 12-måneders garanti på kandidaten. Garantien betyder, at der bliver fundet en ny ansat øjeblikkeligt, hvis den oprindelige kandidat skulle springe fra indenfor 12-måneder. På den måde Proselections kunder ikke ende med håret i postkassen, hvis en vigtig kandidat skulle springe fra.

Prisen ved at vælge forkert

Enhver chef, som har stået for at ansætte nye medarbejdere kan skrive under på, at det er uhyre kostbart at vælge forkert. Det er ikke alene et økonomisk tab, men også et tidsmæssigt tab, når man har brugt tid på at finde kandidaten.

Ved at udlicitere rekrutteringen af nye medarbejdere, spares denne risiko væk. Det kan give intern ro i virksomheden, da man er sikker på en stabil drift. Det er generelt ofte en stor usikkerhedsfaktor, når der skal hyres nye økonomi- og regnskabsmedarbejdere, da det ikke nødvendigvis er et område, som chefen i virksomheden har forstand på.

Derfor går Proselection ind med deres ekspertise og overtager processen. Dette har givet succes, og Proselection har efterhånden hjulpet mange private- og offentligt virksomheder igennem svære hyringsprocesser.

Find dem i Århus

Tror du, at Proselection har den rette løsning for dig, så kan du ser mere på www.proselection.dk . Altnerativt er det også muligt at opsøge dem personligt på deres kontor i Århus. Du finder dem på Haslegårdsvej 8-10 i 8210 Århus V. Her er der mulighed for en uforpligtende snak om dine behov, og hvad de kan tilbyde dig.

Proselection er imidlertid en landsdækkende virksomhed, og du kan også finde dem i København, Odense og Velje, hvis det skulle passe dig bedre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …