FriendFood – En ny måde at spise med vennerne


Historien bag FriendFood er, at jeg lå en nat og havde svært ved at falde i søvn. Jeg havde på det tidspunkt rigtig travlt med både at gå i gymnasium og køre min virksomhed, Mindorf ApS, ved siden af, og synes ikke det er særlig fedt kun at lave mad til sig selv, så jeg var fast kunde hos pizza-manden, og var egentlig ved at være godt træt af pizza. Samtidig vælter det med folk, der lægger billeder op af deres lækre mad på Instagram og Facebook… Det fik mig til at tænke på: hvorfor ikke lave et website/en app (vi er klar med web nu, app under udvikling), hvor vi kan aftale at spise hos hinanden. Det skal være let at oprette et måltid, man skal kunne bytte invitationer til måltider eller dele udgifter ved nemt at betale med kreditkort, og så kommer man ud spiser hos folk – det er jo noget af det hyggeligste, og det giver mere mening at lave lækker mad, hvis man deler den med andre mennesker, så hvorfor ikke gøre det oftere, og nemt at arrangere med FriendFood?

Jeg begyndte at fortælle mine gode venner og min familie om idéen, rigtig positiv feedback. Så jeg tog fat i Søren til at hjælpe med diverse, markedsføring, SEO, kontakter til grafikere osv, og så Simon til at give en hånd med programmeringen, fordi det både er sjovere at være to programmører, og fordi Simon er god til at bestille noget. Man kan ikke lave noget sejt uden hjælp og helt alene, så vi er alle tre rigtig stolte og glade for at arbejde sammen.

Siden september har vi kæmpet med at lave friendfood.dk, og det har været utrolig lærerigt og spændende, fantastisk at arbejde sammen med mange folk der har bidraget, og det er jo helt vildt fedt at lave sin egen form for sociale website/app. Vi tror, at FriendFood kan revolutionere den måde vi spiser med hinanden på, og at tiden er helt rigtig til konceptet. Det er aldrig til at vide, for man har prøvet, og vi er så stolte af, at vi nu er nået dertil, hvor vi kan åbne op og lade de første nysgerrige brugere prøve vores spæde koncept.

Så jeg kan kun anbefale at kigge ind forbi friendfood.dk, og alle er velkomne til at sende os mails med forbedringsforslag og andet feedback.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.4/10 (10 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
FriendFood - En ny måde at spise med vennerne, 8.4 out of 10 based on 10 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …

3 comments

 1. Hej guys!

  Virkelig fedt koncept i har fundet på her. Props til jer! Den eneste bekymring jer har er, om ikke der kan ske rigtig mange problemer når man invitere “fremmede” indenfor? Har i overvejet hvordan I kan løse det?

  Hvem har I fået til at lave jeres hjemmeside? den er virkelig godt lavet!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Theis – du kan læse mere om dem her (også hvem der har stået for udvikling): https://friendfood.dk/om

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Louise Vinther

  Theis – Der står jo inde på siden under FAQ at man kan vælge mellem 4 kategorier og derved måske kun invitere nogle

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)