Et gaming headset gav den bedste lydoplevelse


I de fleste virksomheder i dag består en stor del af de daglige opgaver af kommunikation mellem andre ansatte samt kunderne. Hovedparten af denne kommunikation foregår gennem en telefonopringning, og det er både uprofessionelt og ineffektivt, hvis firmaets medarbejdere konstant skal spørge ”undskyld kan du lige gentage, forbindelsen var ikke lige så god”. Måske kommer der meget baggrundsstøj med i samtalen, især når der er tale om mobiltelefoner, men det kan også nemt ske, når mange mennesker arbejder i et større kontorfællesskab. Her kommer mine erfaringer om, hvordan vi opnåede en bedre kvalitet på arbejdspladsen med hensyn til at udelukke støj fra telefonsamtalerne og generelt få en perfekt lydoplevelse. Løsningen på problemet blev at anskaffe et gaming headset, da den slags høretelefoner generelt har den bedste lyd og afskærmer udefra kommende støj mest effektivt.

Fakta om gaming headset

Der findes mange forskellige typer headsets på markedet i dag, og alle har forskellige priser, udformninger og kvaliteter, så det kan være svært at vælge det rette headset til den enkelte situation. Til professionelt brug bør man ikke købe de billige modeller, da de ofte er produceret i fjernøsten og har en begrænset kvalitet og levetid, så man får bedst udbytte af et kvalitetsprodukt, der muligvis er noget dyrere i anskaffelse, men hvis det kan holde i mange år er dette jo stadigt den mest rentable løsning for virksomheden. Man skal kort sagt stille krav til sine hovedtelefoner, og de skal dels være robuste, kunne udelukke baggrundsstøj, være behagelige at anvende i længere tid samt gengive en perfekt lyd. Man kan sjældent finde alle disse krav opfyldt i et enkelt headset, så mange gange må man gå på kompromis, og naturligvis skal headsettet ikke være for tungt og besværligt at anvende, men til gengæld bør det alligevel være kraftigt bygget og effektivt afskærme mod støjkilder, således man tydeligt kan høre kunderne i telefonen og koncentrere sig 100 % om indholdet i samtalen. Ved at teste flere forskellige typer hovedtelefoner kom vi frem til, at et gaming headset faktisk gav den bedste lydoplevelse for pengene, så derfor bør man overveje disse til almindelige kontoransatte, der taler meget i telefon.

Vælg det bedste headset

Det endelige valg af headset er naturligvis op til den enkelte virksomhed, da der findes mange gode hovedtelefoner med mikrofon på markedet. Dog bør man overveje mærket Plantronics, der blandt andet forhandles hos Ergotel. Her finder man mange gode typer headsets herunder gaming headset, og de er generelt kompatible med både computere, spillekonsoller, tablets og smartphones. Firmaet Plantronics er en af verdens førende producenter af headsets til gaming, og firmaet startede helt tilbage i 1961 som leverandør af headsets til flyindustrien samt til NASA’s rumprogram. Disse erfaringer har gennem årene givet Plantronics så meget viden og erfaring, at deres produkter hører til de bedste i verden. Man opnår et detaljeret lydbillede med surround sound, hvilket er anvendeligt i alle henseender, men til professionelt brug bør man ikke vælge trådløse headsets, da lydkvaliteten så vil dale på grund af komprimeringen der opstår, når man sender lyd trådløst.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …