Gør din virksomhed bemærket


Som nystartet virksomhed er det vigtigt at gøre sig bemærket på markedet. Både i forhold til kunder og andre virksomheder.

Kunderne er dem, der sørger for, at du tjener penge på den service du yder eller det produkt, som du tilbyder. Andre virksomheder kan være med til at distribuere dit produkt, samtidig med de kan være med til at sætte gang i din virksomheds udvikling. For at overleve som virksomhed er det vigtigt, at du giver et godt indtryk udadtil og sørger for at vise virksomheden frem, dens produkter, kompetencer og potentiale.

Her i artiklen giver vi dig et par gode fif til, hvordan du sørger for, at din nye virksomhed bliver bemærket på det danske marked – og, hvis du er heldig, det internationale.

Flotte bygninger og god placering

Først og fremmest skal du sørge for, at din virksomhed ligger godt placeret, og at bygningen er pæn at se på udefra.

Med god placering mener vi, at du helst skal have din virksomheds bygninger eller lokaler til at ligge et sted, der giver mening i forbindelse med den service, som din virksomhed tilbyder. Hvis du har et produkt, som egner sig til storbymennesker, er det f.eks. en fordel at have lokaler inde i eller tæt ved byen.

Samtidig skal lokalerne helst ligge et sted, hvor den specifikke målgruppe har en mulighed for at blive eksponeret for virksomhedens brand.

Har du modsat et produkt, der egner sig mere til folk, der bor på landet, anbefaler vi, at dine lokaler skal ligge i disse omgivelser. Ved at være tæt på sin målgruppe, er der meget større chance for, at virksomheden bliver set af de rigtige mennesker og hermed potentielle kunder.

Foruden placering er det også vigtigt, at dine bygninger eller lokaler er pæne at se på. Hvis virksomheden ser flot og indbydende ud, er der en meget større chance for, at kunder vil vise interesse.

Sørg derfor for, at stedet altid er vedligeholdt, både når det kommer til maling, alger og andet lignende. Du kan læse mere om algebehandlinger af din virksomheds bygning her.

Tag på messer

En anden ting vi anbefaler, at du gør, når du skal gøre din virksomhed bemærket, er at tage på erhvervs- og virksomhedsmesser. Disse steder er perfekte, hvis du ønsker at vise din virksomhed frem, og hvad den har at tilbyde offentligheden.

På sådanne messer vil det være muligt for dig at finde nye kunder, gode kontakter og potentielle samarbejdspartnere.

På disse messer er det desuden vigtigt, at du sørger for, at din virksomhed ikke bare bliver endnu en i mængden. Gør noget ud af det, så du skiller dig ud og sørger for at blive bemærket. Vær kreativ, når det kommer til standen, og husk at have noget med, som du kan give til de besøgende, så de husker virksomheden. Det kan være sådan noget som flyers, brochurer, kuglepenne, visitkort, bolsjer eller noget helt andet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Sørg desuden for at være venlig og velforberedt – det betaler sig i det lange løb.

Lav en hjemmeside

Når du har en virksomhed, er det en rigtig god idé også at have en hjemmeside. Hvis du har talent for det, kan du selv stå for at bygge en hjemmeside op, men har du ikke talenterne her indenfor, er det en god idé at hyre en professionel til at designe hjemmesiden.

En ordentlig og pæn hjemmeside er utrolig vigtig for den måde, som kunder opfatter din virksomhed på. Jo pænere og lettilgængelig din hjemmeside er, desto mere troværdighed og professionalitet vil den udstråle.

Sørg for, at der er alle de nødvendige informationer på hjemmesiden. Det gælder særligt sådan noget som kontaktoplysninger. På den måde er det altid muligt for potentielle kunder at komme i kontakt med virksomheden.

Vær til stede på de sociale medier

Sidst, men ikke mindst, anbefaler vi, at du sørger for, at din hjemmeside er til stede på de sociale medier. Lav en Facebook-side i første omgang. Her kan du dele indhold, der har forbindelse til eller relevans for din virksomhed.

Du kan også overveje at lave en Instagram-profil. I dag er der flere og flere virksomheder, der har succes med at brande sig på de sociale medier, fordi det er her, at alle befinder sig en stor del af tiden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

De sociale mediers betydning

De sociale medier har i dag en stor betydning for virksomheder. Der sker hurtigt både …