Halfdans’ flashback: fra tekst- til servicevirksomhed


juf-dk-trøjer

For godt 2 år siden fik jeg fornøjelsen af at være en af de første, der skrev et indlæg her på siden.

Siden da er der kommet rigtigt mange nye til fra inspirerende iværksættere. Og jeg tænkte, det kunne være sjovt at skrive en opfølgning på, hvad der er sket siden, jeg skrev mit første indlæg.

For som vi alle ved er snak en ting – og handling en meget anden. Alle kan første. Få kan sidste.

Hurtigt om Halfdan Timm: Han er 21, stifter af JUF.dk, jurastuderende i Aarhus Universitet, opvokset på Fyn, tidligere boende i Aarhus og nu København – og så overtager han verden!

halfdan timm2011: Lige flyttet til Aarhus. 2013: Lige flyttet til København.

I efteråret 2011 flyttede jeg til Aarhus for at starte på jurastudiet. Samtidigt hermed skrev jeg tekster i min enkeltmandsvirksomhed Timm Textus, lavede affiliate-sites, adsense-sites og havde min første linkbuildingkunde. Jeg brugte meget tid på Halfdantimm.dk og nød livet som lige-hjemmefraflyttet. Alt var spændende.

Nu er jeg lige flyttet til København. JUF.dk ApS er blevet min et-og-alt – og da mange samarbejdspartnere bor i København gør jeg også nu.

Jeg er flyttet ind hos min kæreste – sådan en havde jeg heller ikke for to år siden. 🙂

2011: Enkeltmandsvirksomheden Timm Textus. 2013: Halfdan Timm ApS og JUF.dk ApS

I 2011 bruge jeg tid på at:

* Sælge tekster som skribent

* Lave nye affiliate-sites og lære SEO

* Jurastudiet

I 2013 bruger jeg lige nu tid på:

* JUF.dk

Jeg studerer stadig jura på Aarhus Universitet – men det er som fjernstudie og jeg deltager ikke i den løbende undervisning. Mine affiliatesites står og trækker en fin indkomst hver måned, men jeg plejer dem ikke og laver ikke nye.

Til gengæld bruger jeg al min tid på min udbudstjeneste JUF.dk. Her sammensætter jeg på den ene side advokater og revisorer – på den anden side private og virksomheder.

Jeg oplærer mine to deltidsansatte, laver SEO, laver CRO, laver regler, processer og paradigmer, indhenter nye partnere, sælger, udvider, indskrænker, drifter og vækster – alt. To dage ligner ikke hinanden lige nu.

JUF.dk ApS er en servicevirksomhed – det er noget markant anderledes end at skrive tekster, lave affiliate marketing og sælge SEO. Tekster og SEO er nemmere – men potentialet i JUF.dk er større og jeg nyder det hele. Det er fantastisk at bygge en virksomhed op på den her måde. Og jeg kan love jer for, det bliver spændende i fremtiden.

2011: Fodbold på studie og aktiv i studieforening. 2013: Nope

Ved at flytte fra mit studie, er jeg også flyttet fra nærmest alle mine venner. For 2 år siden spillede jeg fodbold med FC Jura og var aktiv i studenterpolitik.

Det er jeg ikke i dag. Dén del savner jeg.

2011: ”Timm Textus er min første, men forhåbentligt ikke sidste virksomhed.” 2013: Yep.

Jeg afslutter min tekst i 2011 med at skrive, at Timm Textus – min daværende enkeltmandsvirksomhed – forhåbentligt ikke er min sidste virksomhed.

Det var det ikke.

I mellemtiden har jeg haft Firm 2 I/S med Kristoffer Føns. Det er lukket i dag.

Timm Textus er også lukket.

Til gengæld er Halfdan Timm ApS opstået.

Og det er JUF.dk ApS også.

Og endda et selskab til, jeg lige holder for mig selv for nu.

2011: Lige kommet i gang. 2013: Nu er vi i gang – lad os overtage verden

For 2 år siden var jeg i gang med tekster, SEO, affiliate marketing og lidt sjov her og der udover jurastudiet. Jeg vidste ikke, hvad det var, jeg skulle blive stor og rig på.

Det har jeg fundet ud af nu – JUF.dk startede i sin nuværende form for lige over 3 måneder siden og den får FULD KNALD lige nu. Alle mine timer, 6 dage om ugen, alle ressourcer – og det virker.

Jeg glæder mig til at skrive et opfølgende indlæg her til siden igen om 2 år – og jeg glæder mig til at se, hvor langt JUF.dk er kommet til den tid. Om jeg stadig bor i København. Om jeg har fået nogle nye venner mit studiehop til trods. q:o)

Og så en lille opfordring herfra til sidst – prøv at se, hvor du var for 2 år siden. Det har jeg lige gjort her, og det er faktisk ret sjovt at tænke på. Hvis du da har gjort noget ved dine tanker og idéer og har omsat dem til handling – ellers får du en rigtigt dårlig aften..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Halfdans' flashback: fra tekst- til servicevirksomhed, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

Check Also

De sociale mediers betydning

De sociale medier har i dag en stor betydning for virksomheder. Der sker hurtigt både …