Hjemmesiden er vital for virksomhedens succes


Hjemmesider er den nye vej frem for alle seriøse virksomheder, som hele tiden arbejder på at udvide deres kundebasis og skabe vækst i salg. Kunderne er nemlig ikke længere tilfredse med at tage overtøjet på og smutte ud i butikkerne, for at finde ud af hvad udvalget egentlig er. De vil kunne sidde hjemme i sofaen og researche på hvad de kan få og til hvilke priser, og her er en hjemmeside den perfekte platform til at gøre netop dette. Samtidig kan mange hjemmesider også fungere som direkte bestillings-og leveringsmedier, noget som gør hele ordningen ekstra handy.

Fordi hjemmesider er blevet et så vigtigt element i forbindelse med den gode markedsføring, er det også vigtigt at en hjemmeside er up to date og virker visuelt tiltrækkende. Ikke nok med at design, farver og opsætning skal være i orden, den måde kategorier og menuer er bygget op på skal også være overskuelig og nem at gå til. Der er derfor mange ting man kan tage fat på, når man som virksomhedsejer skal optimere ens virtuelle domæne. Men et af de steder som er rigtig gode at starte, er på grafikken. Hjemmesidegrafik kan nemlig både være vildt spændende og meget kedelig.

 

Med en god hjemmeside kan det praktiske gøres spændende

En hjemmeside som www.emballage-shoppen.dk har forstået at en god hjemmeside er nøglen til et godt salg. På denne hjemmeside får man som kunde leveret et simpelt men velfungerende overblik over, hvilke varer man kan købe, hvilke priser de står til, hvilke funktioner de forskellige produkter har, hvilke tilbud der er, osv. For at nævne nogle produkter på siden er der bl.a. alt til post og forsendelse, tape og etiketter, paprør og papkasser samt meget, meget andet, der er nyttigt at have på sin arbejdsplads.

 

2D animation er det nye smarte inden for hjemmesidegrafik

En virksomhed med respekt for sig selv, og som ønsker at pifte deres hjemmeside op, tænker uden for boksen. Det er altså ikke altid nok bare at sætte et tilfældigt billede ind eller opdatere side-barens farver. Tværtimod skal der meget mere til, og her er 2D animation et rigtig godt bud. 2D animation er så at sige levende tegninger, som kan bevæge sig rundt på hjemmesiden. Tegningerne kan specialdesignes til at forestille hvad end der nu synes relevant for firmaet, og der er en række store fordele ved at bruge dette medie.

For det første er animation med bevægelse et godt blikfang. Det giver øjet noget andet at forholde sig til end de normale, kedelige og ikke mindst statiske reklamesøjler eller billeder på hjemmesiden. For det andet, så kan en video udtrykke langt mere end bare et billede, og et budskab kan på den måde komme meget bedre frem. Der findes en række virksomheder, som specialiserer sig i design af 2D animation. Se mere her for at få et bedre indblik i, hvad det egentlig drejer sig om, og hvad dette medie egentlig kan tilbyde.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …