Unge iværksættere indtager det danske natteliv


partyin2 unge århusianere har sammen med to erfarne sønderjyder skabt en platform, som gør det muligt at danne sig et komplet overblik af nattelivet. Platformen hedder Partyin.dk, og har som udgangspunkt startet med Danmarks 9 største byer og partyøen Rømø, som har et ry for at fyre den af, specielt i sommerperioden.

Tvillingerne Daniel og Nikolaj Østergaard, som blot er 22 år har med deres unge alder taget i betragtning allerede haft egen virksomhed i mere end 3 år. I 2010 startede de virksomheden Fest-plan.dk, som hurtigt kom i søgelyset af Partyin.dks stiftere. Hvilket betød en fusionering blot 8 måneder senere. Folkene bag Partyin.dk, Tommy Arildslund og Kasper Ebsen er et par år ældre, og har stor erfaring indenfor online marketing og grafisk design.

Daniel: >>”Efter det første møde mellem Fest-plan.dk og Partyin.dk kom idéen om en fusionering ret hurtig op, og vi blev hurtigt enige om at dette kun kunne styrke hele konceptet”.<< Med fusionen står Partyin.dk nu endnu stærkere og med en lang række spændende tiltag i udsigten, er det tydeligt at disse kan realiseres hurtigere og bedre med Daniel og Nikolaj i teamet. Fokus er hele Danmark, hvor vi alle vil bidrage med deres kompetencer

Partyin.dk har næsten 400 oprettet steder, og lige i underkanten af 100 arrangementer hver uge. Sitet bliver besøgt af 40.000 festglade mennesker hver måned, og dette tal stiger løbende. Siden job-sektionen blev tilgængelig sidste sommer, har mere end 200 unge søgt job i det danske natteliv igennem www.partyin.dk/jobs. Som de eneste kan partyin.dk tilbyde en masse jobs specifik til nattelivet. I 2013 kom næste store tiltag, Danmarks største webshop med barudstyr, så nemlig dagens lys for første gang. Alt fra det vildeste drukudstyr til kander og glas, kan købes for billige penge her: http://partyin.dk/barudstyr/. En omsætning der blev tredoblet fra marts til juli, tyder på at folk er vilde med udvalget og priserne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (11 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Unge iværksættere indtager det danske natteliv, 9.4 out of 10 based on 11 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …