Is er fundamentet i enhver bar


På Plusice.dk finder I is i alle afskygninger. Uanset om I har brug for tøris, knust is, isterninger, isblokke eller isskulpturer, så kan I få det hos Plusice.dk. Via hjemmesiden kan I let og hurtigt bestille den mængde og type af is, I har brug for og få det leveret til jeres virksomhed eller event. Det er vigtigt, at isen er af en god kvalitet, da den ofte skal bruges i drinks og her udmærker Plusice.dk sig. I finder kun is i den bedste kvalitet og til den bedste pris. Isen bliver selvfølgelig leveret i en termoboks, så den holder sig kold indtil I skal bruge den.

Skab en flot visuel effekt med tøris

Tøris kan skabe masser af damp og samtidig har det, med sine -81 grader, en rigtig god kølende effekt. En mulighed er at lave en stor bowle med knust is og tøris, hvor I så har stukket flasker eller dåser ned. Det vil ligne en lille vulkan, der er i udbrud og gæsterne vil elske det. Samtidig får de lækre afkølede drikkevarer. Tøris fås også i sticks som kan også bruges i drinks, hvor I vil kunne imponere gæsterne med flotte drinks. Hvad med at sætte en lille skål med tøris ind i græskar hovedet til halloween? Sammen med et stearinlys vil det tage sig rigtig god ud. Der er mange muligheder med tøris og hos Plusice.dk finder du flere forskellige produkter til en lav pris. Køb tøris her på hjemmesiden.

Isskulpturer – et overdådigt isshow

Hos Plusice.dk kan I uploade jeres eget design og få det skåret ud i en eller flere isblokke, som så bliver leveret til jeres event eller fest. Alle opsætninger bliver leveret med drypbakke, LED lys og pumpe til spildevand. En isskulptur sætter virkelig prikken over i-et på enhver fest. Har I et logo kan I få skåret det ind i isblokken, eller hvad med fødselsdagsbarnets navn? Det er kun fantasien, der sætter grænsen. Mennesker har altid været fascineret af is og derfor vil en eller flere isskulpturerer altid falde i rigtig god jord, uanset hvilket event der er tale om. Hvis det samtidig bliver kombineret med tøris og eventpersonale, har I en sikker vinder. Klik jer ind på Plusice og bliv inspireret allerede i dag.

Holdbarhed – isen lever længe

Bestil gerne jeres isterninger, knuste is etc. i god tid, så I slipper for at stå og bestille på selve dagen, hvor I skal bruge det. Isen holder sig i 2-3 dage i termoboksen, og er selvfølgelig i den bedste kvalitet, ligesom den også forbliver i den bedste kvalitet, så længe den opbevares i køleboksen. Plusice.dk gør alt for at I skal have en god, positiv og tryg bestilling og oplevelse med den leverede is. Når I er færdige med isen og termoboksen er tom, tager vi imod den igen og selvfølgelig får I panten på den tilbage. Det er let og enkelt.

Flere slags isterninger

En isterning er ikke bare en isterning, og hos Plusice.dk kan I få flere forskellige typer fx firkantede- og cylinderformede isterninger eller hvad med en BIG CUBE isterning, som er meget større end en normal isterning? De cylinderformede isterninger er de samme som dem, man finder i supermarkedet. Der er mange muligheder for at spice jeres isbehov op og Plusice.dk tager opgaven ganske cool og med ophøjet ro. Lav fx en kæmpe cocktail med BIG CUBE isterninger, tøris piller og farvet vand. En anden mulighed er at benytte en enkelt BIG CUBE isterning i hver drink i stedet for isterninger af normal størrelse. Køb din is på Plusice.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Is er fundamentet i enhver bar, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Check Also

Få løst dine opgaver med den rette VVS-hjælp

Mange opgaver i hjemmet kræver professionel hjælp, for at de bliver løst korrekt og effektivt. …