Jonas Donbæk hjælper med online markedsføring og webstatistik


Jonas Donbæk er en iværksætter på 18 år, og har altid været interesseret i iværksætteri, og at drive en forretning samt skabe noget. Jonas har i de seneste år arbejdet freelance for danske virksomheder, med hjælp til:

–          WordPress
–          Zenbilling
–          Søgemaskineoptimering
–          Google Analytics.

Dette er nu blevet til websitet www.jdmarketing.dk – hvor Jonas nu også online tilbyder hjælp til ovenstående områder som freelancer.

Interview:

Du kender til rigtig mange online områder. Hvordan det?

  • Ja, jeg kender til en del. Jeg er ekstremt nysgerrig, og elsker at lære. Det første område jeg startede med at lære var WordPress som website platform, og til hjemmesider hører søgemaskineoptimering samt Google Analytics sammen, så det kommer gennem mit arbejde, og selve sammenhængen i et godt website at jeg har lært disse 4 store områder at kende.

Hvornår startede du din egen virksomhed?

  • Mine 2 virksomheder blev stiftet Januar 2012, men jeg begyndte allerede med små projekter da jeg var 15.

Hvad er den mest negative oplevelse du har haft som freelancer?

  • Uha… Den mest negative. Hm. Det må nok være en virksomhed som afviste mit tilbud til dem, med den begrundelse at de ikke havde tiltro til at en ung mand på 18 kunne lave tingene ordentligt.

Hvad er den mest positive oplevelse du har haft som iværksætter?

  • Hehe, det var en virksomhed som jeg har hjulpet med WordPress, søgemaskineoptimering samt Google Analytics, og jeg får jævnligt tilbage meldinger fra dem, hvor glade de er for opsætningen, og hvor meget de får ud af alt det jeg har sat op og hvor meget værdi det har skabt for dem.

Hvad motivere dig til at stå op næste dag og give den gas?

  • Det der motivere mig, er udfordringer og tankerne om hvor meget jeg allerede nu har opnået af mål og allerede nu har af kvalifikationer i en alder af kun 18 år. Det er jeg utrolig stolt af. Det der motivere mig mest er når jeg får tilbagemeldinger fra danske virksomheder, som virkelig kan bruge det jeg laver. Det bekræfter mig bare i, at jeg er god til det jeg laver.

Nu har du jo været ude at vandre. Har det udviklet dig personligt og givet dig mod på endnu mere, eller var det for hyggens skyld?

  • Jeg har netop gået Camino de Santiago på 850km, på 29 dage. Det var ikke for hyggens skyld. Jeg manglede at gøre noget vildt (Jeg ELSKER udfordringer.) Jeg trængte til at tænke nogle ting igennem, samt at få en vanvittigt udfordring. Og det fik jeg… Jeg er netop kommet hjem for 10 dage siden, og det har været den vildeste rejse i mit liv!

Har du planer om at starte flere virksomheder indenfor de næste par år?

  • Nej. Nu skal mine nuværende virksomheder ha’ fuld gas.

Hvad er det mest spændende du arbejder med?

  • Det mest spændende jeg arbejde med? Det er altså svært at vælge.. Det mest spændende må nok være Google Analytics. Jeg er begyndt at sætte e-handelsrapporter samt andre op for danske internet butikker. Disse rapporter kan simpelthen fortælle dem fra hvilke trafikkilder de omsætter mest, hvor meget et besøg fra deres nyhedsbrev er værd, og hvor meget de omsætter på hvilke søgeord i Google, og MEGET mere. Det er virkelig spændende at arbejde med, og jeg har allerede fået nogle webshops som cases, og de får nærmest et chok når jeg kan sidde at fortælle dem hvor de ikke tjener penge, og hvor de virkelig tjener penge.

Det betyder bare fremadrettet at de kan bruge tiden rigtig’ere, og optimere deres omsætning mange gange.

Du kan læse meget mere om hvad jeg laver på www.jdmarketing.dk. – Har du spørgsmål eller lign? Så tøv ikke med at smide mig en mail!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (11 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Jonas Donbæk hjælper med online markedsføring og webstatistik, 7.3 out of 10 based on 11 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …