Kampen mod konkurrenterne: Unge Tobias sælger kondomer


tobias ehlig video

Mit navn er Tobias Ehlig, 20 år gammel, og hvis du har hørt mit navn før tænker du formentlig video, da det indtil nu har været grundstenen i mit iværksætterliv. Nu er det projekt dog lagt på hylden, og det vil jeg fortælle mere om i det her indlæg.

Til daglig studerer jeg erhvervsøkonomi på Handelshøjskolen i Aarhus, hvor jeg lærer om en bred vifte af emner indenfor erhvervslivet. Dette supplerer jeg så med iværksætterprojekter ude i ”den virkelige verden”, og det har indtil nu været med fokus på min videoproduktionsvirksomhed, hvor jeg har lavet reklamefilm og andre typer videoklip for virksomheden.

For et par måneder siden valgte jeg dog at ligge dette projekt på hylden, da det ikke længere var udfordrende nok – jeg havde lyst til at prøve noget nyt.

Derfor har jeg nu startet eKondom.dk, som ligesom navnet også antyder er en webshop hvor jeg sælger kondomer via nettet. Der findes utrolig mange webshops med samme produkter i forvejen, så det er et presset marked jeg kaster mig ud i.

Kampen imod giganterne

Nu kan jeg forestille mig at du undrer dig over, hvorfor jeg kaster mig ud i et marked med så meget konkurrence – der må da være noget nemmere?

Det er selvfølgelig kun tiden der kan vise, om jeg rent faktisk kan få succes med eKondom.dk, men grunden til at jeg virkelig tror på projektet er, at mine konkurrenter er gået i stå. Jo, de er store, de har eksisteret i mange år, og de sidder tungt på AdWords-annoncerne på Google. De har et bredt produktudvalg, og mange af dem tilbyder også rigtig fornuftige priser.

Men deres webshops er ikke blevet opdaterede i mange år; de lider under manglende overskuelighed, uskønt design og gamle produktfotos. Og så virker det ikke til, at de gør noget ved søgemaskineoptimering for alvor – ikke længere i hvert fald.

Med mine nyvundne evner indenfor online markedsføring mener jeg derfor, at jeg kan udfordre de tunge spillere på markedet, og måske du kan gøre det samme?

Du skal selvfølgelig ikke kaste dig ud i at sælge iPhone tilbehør, E-cigaretter eller Black Masks. Her er dine konkurrenter andre dygtige online marketing-folk, som dagligt arbejder på SEO og optimering af deres shops. Du skal kigge på de store markeder som folk i flere år ikke har turde kaste sig over, fordi de har virket umulige at komme ind på. Det er her din chance er!

Hvis du vil følge med i mit kondomeventyr og have del i de erfaringer jeg får mig, så er du meget velkommen til at læse med på TobiasEhlig.dk, hvor jeg løbende vil blogge om projektet og andre iværksætter-relevante emner.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Kampen mod konkurrenterne: Unge Tobias sælger kondomer, 6.2 out of 10 based on 5 ratings

Check Also

De sociale mediers betydning

De sociale medier har i dag en stor betydning for virksomheder. Der sker hurtigt både …

4 comments

 1. I er også meget velkomne til at stille spørgsmål her i kommentarfeltet, hvis I skulle brænde inde med nogen efter at have læst indlægget.

  //Tobias

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Held og lykke med dit projekt Tobias 🙂

  Hvis du giver den en skalle, så skal du nok lykkedes med projektet!

  By the way: Nu hvor den “store stygge storm” rammer her på torsdag, var det så ikke en ide at lukrere lidt på de mange danskere, der er tvunget indendøre?

  Jeg tænker, at der er gode muligheder for lidt newsjacking for en shop som din. Du kunne evt. lave et “BLÆSENDE GODT TILBUD” og skrive lidt om, at nu hvor stormen holder os indendøre, så er det blevet tid til at forkæle hinanden med lidt hygge under dynerne.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Hej Simon,

  Tak for din kommentar – og dit super kreative forslag! Det vil jeg helt sikkert overveje at benytte mig af 🙂

  //Tobias

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Held og lykke med projektet, og sikker er flot hjemmeside 🙂 Jeg kan da se på google at der er meget hård konkurrence og du nok skal kæmpe for at komme til tops, men det er jo det der gør hele rejsen sjovere

  mvh Sofia vallentin
  forandler af mvh Sofia Vallentin
  Forhandler af billige ure online

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)