Kan jeg købe brugt elektronik til min virksomhed?


I forbindelse med driften af din virksomhed, så har du naturligvis behov for diverse typer af elektroniske enheder. Det er eksempelvis de færreste virksomheder, der ikke har behov for en smartphone, men samtidig er der også mange virksomheder, der med garanti vil kunne nyde rigtig godt af en tablet-pc. Det kan være dyrt, at investere i al denne elektronik, men der findes andre muligheder i denne forbindelse.

Der findes et væld af danske virksomhed, der har specialiseret sig i, at sælge pre-owned elektronik, hvilket f.eks. giver dig muligheden for at købe en brugt iPhone 7, som du kan bruge i din virksomhed. Fordelen ved at investere i en pre-owned iPhone 7 er naturligvis, at du har mulighed for at spare rigtig mange penge ved at købe brugt sammenlignet med at købe en ny iPhone 7.

Det kan godt svare sig at købe brugt elektronik

For mange virksomhedsejere handler det naturligvis høj grad om, hvorvidt det reelt set kan betale sig for dem at investere i brugt elektronik til deres virksomhed. I mange tilfælde er der mulighed for at købe både telefoner, PC’er og meget andet til ganske fordelagtige priser samtidig med, at der også er mulighed for at trække momsen fra på de købte produkter.

Derfor kan det også være vanskeligt at vurdere, hvorvidt det reelt set kan betale sig at købe brugte elektronik og herunder også brugte telefoner. I sidste ende, så er det naturligvis et spørgsmål om økonomi, eftersom der er gode forudsætninger for at spare penge ved at købe brugt elektronik i stedet for ny elektronik. Det er en vurdering, du selv skal foretage, men mulighederne for at spare penge er der dog.

Hvor kan jeg købe brugte smartphones til mine ansatte?

Uanset om du driver en virksomhed med mange ansatte eller du derimod blot driver en virksomhed, hvor du skal beskæftige dig selv, så er der selvfølgelig mulighed for at købe brugte smartphones til brug i den respektive virksomhed. Hvis du har et ønske om, at kunne investere i en række brugte smartphones til dine ansatte, som f.eks. kunne være en række brugte iPhone 7’ere, så kan det gøres flere steder.

Phonetrade er én af de største aktører på dette marked og derfor er det selvfølgelig også et oplagt sted at handle brugte smartphones, uanset om du har et ønske om, at kunne investere i en række smartphones fra Samsung til både dig og dine ansatte eller du derimod mener, at iPhone 7 er det rette valg. Der er mange fordele ved at købe pre-owned smartphones hos Phonetrade.

Hvilke fordele er der ved at handle brugte smartphones hos en virksomhed?

Når du køber en smartphone hos en dansk virksomhed, så følger der både reklamations- og returret med. Det er også ensbetydende med, at der ikke er nogle risici forbundet med at handle brugt elektronik hos en virksomhed på samme vis, som det er tilfældet, hvis du i stedet havde valgt at købe brugt elektronik (smartphones i dette tilfælde) hos en dansk privatperson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …