Klar til at springe ud som iværksætter? Husk disse ting til kontoret


Overvejer du at springe ud som iværksætter, så er du bestemt ikke alene. I disse år forsøger flere end nogensinde før at starte deres eget, hvilket længe har været en politisk målsætning i håbet om flere innovative virksomheder og arbejdspladser, selvfølgelig. Inden du kan kalde dig direktør, CEO eller noget helt tredje, skal du selvfølgelig have dit produkt eller din ydelse på plads. Hvad vil du sælge, hvor meget skal det koste, og hvem har brug for dit produkt? Dette er grundlaget for din forretning, men det er vigtigt at huske på, at der i forbindelse med opstart af egen virksomhed også er en række mere praktiske forhold, du skal have styr på, herunder moms, skat og selvfølgelig et kontor, hvor du kan arbejde i ro og mag. Hvis du er i tvivl om, hvad et klassisk iværksætterkontor indebærer, så fortvivl ej – i denne artikel har vi samlet klassikerne, som går igen hos nye såvel som garvede selvstændige.

Forkæl dig selv og dine ansatte med ergonomiske kontormøbler

Uanset om du starter på egen hånd eller allerede har ansatte i din virksomhed, er der ingen grund til ikke at investere i kvalitetsinventar, så både du og dine medarbejdere kan sidde komfortabelt, hvilket ifølge flere arbejdsmarkedsundersøgelser forbedrer produktiviteten og arbejdsmiljøet betragteligt. Det er en relativt beskeden investering, som med det samme har en kontant effekt, og hvis du eller dine ansatte sidder flere timer foran skærmen dagligt, kan det kun gå for langsomt med ordentlige kontormøbler.

Det kan virke som en markant investering at købe et hæve-sænkebord i en lille enkeltmandsvirksomhed eller et nystartet IVS, men husk, at du både har skattefradrag og momsfradrag for dine udgifter til møblerne. Det vil sige, at selvom en kontorstol eksempelvis koster 5.000 kr., vil det være væsentligt billigere at købe den i erhvervsøjemed frem for privat. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at investere i komfort og velvære – det kan kun gå for langsomt. Vil du gerne forkæle dig selv eller dine ansatte med stilfulde, ergonomiske og holdbare kontormøbler, så klik her og find et stort udvalg i forskellige farver og designs.

Formuler dine planer og strategier

En af favoritterne blandt nye og gamle iværksættere er whiteboardet, som har tusindvis af anvendelsesmuligheder. Du kan både formulere salgsstrategier, optimere organisationen eller forklare konceptet bag virksomheden for dine kunder eller potentielle investorer. Et whiteboard er en utrolig simpel ting, som du dog hurtigt vil få svært ved at leve uden, når du først har benyttet whiteboardet til et kundemøde eller en virksomheds- eller produktpræsentation.

Der findes mange forskellige modeller af whiteboards – både billige løsninger, men også nogle til virksomheden med store ambitioner. Der er med andre ord en løsning uanset dit budget og formål, og på internettet er det muligt at erhverve sig en whiteboardtavle til ganske fornuftige priser, uden at du på nogen måde går på kompromis med kvaliteten. Find whiteboardtavler her, hvis du også kan se fornuften i at kunne visualisere dine budskaber for kunder eller ansatte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …