Nu kommer spændende ny frokostordning Aarhus


Det er normalt ingen større nyhed, at et cateringfirma starter op i byen, men alligevel kan det få betydning for flere firmaer i Aarhus området, at det kendte cateringfirma Jespers Torvekøkken starter en afdeling op i Aarhus i 2018. Der er altid efterspørgsel efter gode catering firmaer, der kan levere mad til fester og højtider samt kan udbringe mad til firmaets ansatte i deres frokostpause. Prisen på catering mad til en frokostordning ligger normalt omkring 50 kr. pr. kuvert, og der skal som regel helst være omkring 10 personer med i ordningen, for at den kan være rentabel.

Fordele med en frokostordning

Der ligger store gevinster at hente for mange firmaer, hvis der bliver etableret en frokostordning for de ansatte, og det gælder især til de firmaer, hvor der ikke er storkøkken og kantine til rådighed. Erfaringer på området viser nemlig, at medarbejdere i firmaer med frokostordninger generelt får mindre sygedage og bedre trivsel på arbejdspladsen. Dette er kort sagt ensbetydende med mere effektive og arbejdsomme medarbejdere i det lange løb, hvilket kan mærkes på firmaets bundlinie. Det er nemlig spændende at have menukortet for hele ugen i tankerne, så man kan se frem til de lækre retter hver dag, og menuen kan endda være et populært samtaleemne på arbejdspladsen. Der opstår mere fællesskab blandt medarbejderne, idet en frokostordning fungerer bedst, når personerne kan spise sammen og på samme tid. En madordning er en social begivenhed på samme måde som en julefrokost men blot i en mindre målestok. Prisen på maden i en frokostordning er i øvrigt fuldt fradragsberettiget for firmaet, så derfor vælger mange at give tilskud til ordningen, hvilket de ansatte naturligvis ikke har noget imod.

Hvordan fungerer en frokostordning?

Cateringfirmaer overalt i Danmark sørger for at levere mad ud til masser af firmaer i lokalområdet, og der kan som regel være tale om både kolde, lune eller varme retter. Nogle gange er maden anrettet i portioner, mens man andre gange selv lige må skære stegen ud og fordele sovsen osv. Maden leveres i termobokse, der kan holde på varmen, så firmaet skal derfor kun stille tallerkener og bestik til rådighed. Dette giver også en minimal opvask, da cateringfirmaet jo afhenter de tomme skåle. For firmaer i Aarhus området kan det derfor være en spændende mulighed at tage kontakt med Jespers Torvekøkken om en frokostordning Aarhus. Jespers Torvekøkken har i mange år været førende med frokostordninger i København området, så derfor kan folk i Aarhus nu glæde sig til den høje mad kvalitet. Et firma kan stille rimelige krav til Jespers Torvekøkken, der kan tage individuelle hensyn til maden, således den både er sund, lækker og varieret hver eneste dag.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Overvejelser omkring firmaevents og interne arrangementer

Firmafester og firmaarrangementer er et udbredt, men også bredt forstået, fænomen. Det kan strække sig …