22-årige Kristoffer Hjerrild sælger selvbruner produkter fra Tyskland


Så blev det min tur til at fortælle om mit iværksætterliv anno 2012

Mit navn er Kristoffer Hjerrild og jeg er netop blevet 22 år gammel. Jeg kommer fra Århus, Risskov men bor i dag i Tyskland, Flensburg.

Jeg har været iværksætter i ca. 7 år og har primært beskæftiget mig med e-business. I dag bruger jeg størstedelen af min tid på webshops hvor jeg bla. Har Selvbruner-Shop.dk

Jeg vil i dette indlæg give dig 3 råd som jeg har hjulpet mig rigtig langt!

”Do It” mentaliteten!

Der er ikke sikkert rigtig mange af jer derude som har en masse drømme men som ikke tør at tage springet fordi i mener i har en god undskyldning 🙂

Jeg havde det præcis på samme måde for nogle år siden men jeg fik overbevist mig om at den værste fjende blot er en selv… Hvad er det værste der kan ske hvis et koncept ikke holder?, dit første fordrag ikke går godt?, kontakte nye personer som du synes virker interessante men du har bange for de afviser dig? Osv.

Så du må altså udover stepperne hvis du vil frem i livet. Der skal tages chancer og satses men selvfølgelig er god og objektiv eftertænksom også godt så du ikke bare er dum og naiv.

Rigtig mange sidder derude og drømmer sig til de vildeste projekter men kommer aldrig udover kanten fordi de ikke tør og det er så dumt.

Hvad med at kontakte 3 idoler og sige tak fordi de har inspireret dig ? Eller 3 bekendte som du gerne vil bruge mere tid med fordi du tror du kan få noget ud af det? Kom nu! du kan godt

Networking

For en 3-4 år siden begyndte jeg så småt at opsøge iværksætter netværks, hvor jeg kunne finde ligesindet da mit ”gamle” netværk slet ikke havde samme interesser og tanker om at være selvstændig.

Så jeg brugte primært Facebook og Amino til at finde nye bekendtskaber med samme interesse og det har været rigtig godt. Jeg kender flere hundrede iværksætter som jeg sparre med når der brug for det.

Derudover kan det være du finder din næste partner ved at netværke aktivt? Det har i hvert fald også været en af grundende til at jeg har gjort det. Det er en kunst at finde en partner som du kan arbejde godt sammen med.

Work Smart – Not hard!

Kunsten i en fed business er at den i høj grad kan beskæftige sig selv i hverdagen og generer en indtjening. Det lyder måske som om jeg er lidt sløv og blot vil finde en fed fidus, men det er egentlig primært for friheden som gør at jeg er fleksibel og på ingen måde bundet til ligegyldige idiot pligter.

– Laver du hjemmesider? Så outsource til østen
– Har du en shop? Så få logistik firma til at tage sig af pakning og forsendelse
– Driver du affliate sider? Så få studerende til at skrive tekster
Osv.

Din tid er vigtig og du skal kun bruge den på det du er god til og har lyst til… Det gør jeg dig både gladere og du kan måske sikre dig en god passiv indtægt ved at få det op at kører.

Du har måske hørt noget af det før men det skader ikke at blive mindet om gode råd 😉

Hvis du har lyst til at læse mere om mig er du velkommen til at kigge forbi min iværksætter blog eller min webshop Selvbruner-Shop.dk

Vh Kristoffer Hjerrild

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 5 votes)
22-årige Kristoffer Hjerrild sælger selvbruner produkter fra Tyskland, 8.7 out of 10 based on 7 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …