Leder du efter webhotel til prestashop?


Leder du efter webhotel til Prestashop? Når du skal i gang med at drive webshop forretning online, så kan det tænkes, at du er faldet over brugen af Prestashop. Her er webhotellet en ret vigtig parameter at tage højde for, hvis der skal kunder i forretningen. Ligesom den fysiske butik skal være tilgængelig i åbningstiden, så skal webshoppen også være kørende stort set 24/7.

Overvej om du skal spare penge på webhotellet eller give de ekstra kroner for et godt webhotel. Du får nemlig også hvad du betaler for, og der er væsentlige forskellige på det billige og professionelle webhotel til Prestashop.

Et billigt webhotel ved en af de gængse udbydere som UnoEuro, Meebox og lignede kan sagtens klare de almindelige blogs og hjemmesider, men til en webshop er tingene ikke lige så nemme at beslutte. Se udvalget af de bedste webhoteller lige her, så du kan få en fornemmelse for de tekniske og økonomiske forskelle.

Det gode webhotel til Prestashop vælges ud fra?

En webshop i opstartsfasen er sikkert ikke så stor, for det at fylde produkter og indhold tager noget tid, men når du begynder at nå 100, 200, 300 og flere produkter på ”hylderne”, så er pladsen et behov der skal tages højde for. Derfor skal du som udgangspunkt altid fravælge de billige løsninger, med mindre det er en webshop med 2-3 produkter, men det er de færreste webshop dog.

Udover pladsen, så vil trafikken forhåbentlig også begynde at stige, for ellers kommer der ingen indtægt, og så skal du også have krydset af for dette behov.

Hastighed er endnu en parameter der skal være tjekket af inden start, og nok en af de vigtigste, for ingen kan lide langsomme sider, og så er det såmænd ligegyldigt om du har Danmarks bedste produkter til de billigste priser.

Derfor er det professionelle webhotel absolut at foretrække fra start af, også selvom du skal betale det ekstra, hvilket kan være irriterende nu starten ikke byder på et hav af trafik i form af kunder.

Hvorfor vælge det professionelle webhotel til webshoppen?

I bund og grund er den bedste grund, at du ikke har råd til at miste nogen kunder fordi du ville spare lidt småpenge på webhotellet. Som allerede fortalt, så er langsomme sider den hyppigste årsag til at folk klikker hurtigt væk fra en hjemmeside igen.

Så hvis du er i tvivl om hvad webhotel der skal bruges, så gør op med dig selv om forretningen har råd til at miste kunder ud fra tekniske årsager, nu webhotellet er din infrastruktur der får forretningen til at køre rundt mere eller mindre.

Det professionelle webhotel adskiller sig heldigvis ikke fra de billige, for også her får du de nemme løsninger i form af 1-click installer hvis du ikke er teknisk anlagt, og det er rart at man kan installer et cms system nemt og hurtigt via 1-click.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

gode-pauser

Pauser har stor indflydelse på din produktivitet

Mange tror, at du som iværksætter er nødt til at klø på 12 timer om …