Microsoft Power BI giver iværksætteren det forkromede overblik


Der var en tid, hvor business intelligence løsninger var for de største virksomheder. Store virksomheder har typisk hære af it-teknikere til at installere og vedligeholde en velorganiseret business intelligence løsning, og de har masser af ressourcer til at få et skræddersyet system op at køre. Store virksomheder er dermed også i stand til at trække data fra mange forskellige platforme, og kombinere dem i meningsfulde diagrammer og grafer, der producerer forretningsindsigt. Men hvad med de små virksomheder og iværksættere, hvor ressourcerne ofte kan være begrænsede og arbejdspresset stort? Hvordan kan disse kombinere data fra detailhandel, bogholderi og andre arbejdsområder for at få en samlet virksomhedsindsigt, der kan hjælpe med at træffe mere kvalificerede forretningsmæssige beslutninger i fremtiden?

Få et 360 graders overblik over din virksomhed og de interne aktiviteter

I dag er business intelligence løsninger heldigvis ikke kun for de største og mest succesfuld virksomheder længere. Sidder du i en lille virksomhed eller måske endda en enkeltmandsvirksomhed, hvor ressourcerne ofte kan være begrænsede og arbejdspresset stort? Så kunne du helt sikkert få stor glæde af Microsoft Power BI, som er et cloudbaseret analyseværktøj, der hjælper med at visualisere dine data og dermed giver dig et forkromet overblik over aktiviteterne i din virksomhed. Power BI er et analytisk business værktøj i form af en online service, og dashboards er den central funktion for værktøjet, der giver organisationen mulighed for at få et 360-graders overblik af virksomheden.

Tre fordele ved Power BI for små virksomheder

 1. Dine data er samlet på ét sted
  Microsoft Power BI trækker vigtige forretningsmæssige målinger og data til ét sted. Du har en visning af data på tværs af flere systemer, og du behøver ikke at hoppe ind i hver af disse systemer for at spore disse data. Det er en væsentlig fordel, da det er en tidsbesparende proces, der samtidig gør det lettere at få et overblik over hele virksomhedens data og aktiviteter.
  En af de største fordele ved Microsoft Power BI er, at det kan trække i data fra forskellige applikationer, så virksomhedsejeren og ledere kan se det i en enkelt applikation. Det kan både trække fra dine egne systemer og fra regneark samt tredjeparts tjenester.
  Microsoft har altså gjort processen med at integrere populære eksterne tjenester i Microsoft Power BI let med færdigpakkede løsninger, hvilket giver mulighed for at se, udforske og interagere med data fra alle de forskellige cloud-baserede værktøjer i benytter.
 2. Giver et bedre overblik over din virksomhed
  Det er nemmere at blande og sammenligne data for at få en større indsigt, når disse er samlet på et enkelt sted. Kombinationen af oplysninger fra flere forskellige kilder giver et mere holistisk syn på din kundebase, da forståelse af hvad dine kunder gør online og hvordan det matcher med dine interne systemer for dine egne specifikke kunder, giver en udvidet og essentiel indsigt.
 3. Få adgang til Power BI overalt
  Microsoft Power BI virker ikke kun på Windows og Windows mobil enheder. Det har nemlig også indfødte apps til iPhone, iPad og Android samt mobile funktioner. Det giver dig altså mulighed for at følge med i virksomhedens interne aktiviteter, selv når du er ude af virksomheden. Det kan være en væsentlig fordel for mindre virksomheder, hvor ressourcerne er mindre.

Erhverv Microsoft Power BI og få glæde af fordelene med det samme

AlfaPeople er en af de mest succesfulde Microsoft Dynamics partnere med mere end 10 år på bagen. AlfaPeople tilbyder altså ikke alene Microsoft Power BI men også en lang række andre Microsoft Business løsninger. Vælger du at investere i Microsoft Power BI, kan du samtidig med alle fordelene være sikker på at have adgang til sublim kundeservice gennem AlfaPeople, der altid sidder klar til at hjælpe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Effektiviser med totalløsninger inden for print, kopi og dokumenthåndtering

Alle virksomheder har på en eller anden måde brug for en løsning inden for print, …