Ny virksomhed: De vigtigste indkøb i opstartsfasen


Du har netop stiftet en virksomhed – måske den første – og er nu klar til at tage verden med storm. Vejen til succes kan være lang og hård, men hvis du er villig til at kæmpe, kan du måske tilslutte dig gruppen af succesfulde iværksættere en skønne dag. Jesper Buch, Martin Thorborg og Casper Blom er blot nogle af de danske iværksættere, som du kan lade dig inspirere af.

”Du bliver nødt til at bruge penge for at tjene penge” – Den er god nok!

I artiklen kan du læse om nogle af de vigtigste indkøb i opstartsfasen. Skab dig et overblik og gør dig de mest nødvendige indkøb i dag, så du kan komme godt fra start.

Køb en kalender til kontoret

Det er de færreste mennesker, som har en så god hukommelse, at de kan undvære en kalender. Har du en travl hverdag, og er du tilbøjelig til at glemme aftaler, så bør du investere i en kalender så hurtigt som muligt. Det er i den anledning muligt at købe både bordkalendere, afrivningskalendere, spiralkalendere og kæmpekalendere, så hvilken kalender skal du have?

At glemme aftaler kan have store konsekvenser, da et glemt møde med en mulig samarbejdspartner kan sætte dig i et utroligt dårligt lys. Vil du holde styr på din tid, så følg linket her og køb en moderne kalender til kontoret.

Skab en digital arbejdsplads med et intranet

Er det din store drøm at skabe en digital arbejdsplads, hvor dine nuværende og kommende medarbejdere kan holde sig opdateret, bør du investere i et intranet. Nationalmuseet, Toyota Danmark, Jysk og Sparekassen Kronjylland er eksempler på virksomheder, der bruger et professionelt intranet.

Søger du markedets måske bedste samarbejdsværktøj, så find intranet her og tag løsningen i brug allerede i dag. Værktøjet egner sig til både store og små virksomheder, hvorfor din nystartede virksomhed også kan få glæde af det.

Computerudstyr

Hvad enten du har startet en virksomhed inden for markedsførings-, bygge-, kosmetik- eller bilbranchen, skal du ud og købe computerudstyr. Du skal bruge computerudstyr i din virksomhed til at holde din hjemmeside opdateret samt til at kommunikere med nuværende og potentielle kunder via de sociale medier og e-mail.

Du kan rådføre dig med dine evt. ansatte, når du skal købe computerudstyr, da dine ansatte måske har nogle særlige præferencer i forhold til valg af computer og diverse tilbehør. Det er nemmest at købe computerudstyr til erhvervsbrug på nettet, hvor der findes mange specialiserede forhandlere.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ny virksomhed: De vigtigste indkøb i opstartsfasen, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …