EU 2012 projektleder starter egen konsulentvirksomhed


Lidt om mig selv:

Mit navn er Brian Pedersen, 32 år og bosat i Aarhus og jeg har startet konsulentvirksomheden Simplex Consult, beliggende i det centrale Aarhus.

Med erfaring både som kok, køkkenchef, barchef og receptions-/konferencechef og Revenue Manager samt en uddannelse indenfor hotelmanagement, har jeg været hele spektret igennem og ved hvad der kræves af både en succesfuld virksomhed, men også af den enkelte medarbejder.

Derfor starter jeg egen virksomhed:

Med 14 års erfaring inden for hotel-, restaurations-, og servicebranchen og senest som projektleder for det danske EU-Formandskab i Horsens 2012, er tiden nu kommet til at jeg vil bruge min mangeårige erfaring til at rådgive og vejlede de mange hoteller, restauranter og andre servicevirksomheder der kæmper med de mange konkurrenter på markedet og måske ikke selv har mulighed/råd til at fastansætte en fast medarbejder, der fokuserer hårdt på resultaterne og samtidig bruger de mange værktøjer, til at optimere driften, analysere markedet, segmentere kunderne og tilpasse virksomheden efter udbud og efterspørgsel. Jeg har længe haft ønske omkring at blive selvstændig, og mener nu at tiden ikke kunne være bedre, med de mange kompetencer jeg har at byde ind med.

Hvem er Simplex Consult?

Uanset om det er et mindre hotel eller en større restaurant, planer om en større event, eller der skal arrangeres møder eller konferencer, kan Simplex Consult tilbyde et fokuseret og tæt samarbejde, således at virksomheden fortsat skal gøre det de gør bedst – så klarer vi resten. Vi tilbyder alt fra enkelte opgaver til totalløsninger, hvor vi går i dialog omkring en idé og en målsætning, og så vil vi i fælles samarbejde opnå de ønskede resultater.

Service er altid nøgleordet for succes, og dette må man aldrig gå på kompromis med – men for at tingene kan hænge sammen, er man nødt til at bruge en række værktøjer og gennem nogle processer – dette er vi hos Simplex Consult eksperter i.

Vi tilbyder også private virksomheder, hjælp til eksempelvis udfærdigelse af udbudsmateriale ved tilbudsgivning, projektstyring samt hjælp til indgåelse af hotelaftaler og sammensætte kurser og konferencer.

Vi har en lang række af samarbejdspartnere, der gør at vi kan løse mange opgaver.

Eksempler på opgaver der kan varetages af Simplex Consult:

Projektstyring – kunden har et projekt der ønskes gennemført, men mangler en medarbejder der kan styre dette og følge det til dørs. Der er også mulighed for at Simplex Consult kan køre hele processen, hvis eksempelvis det er noget der er sat i udbud eller der skal laves et beregningsgrundlag inden opstart.

Revenue Management – Kunden har måske et mindre antal hotelværelser eller kursuslokaler de ønsker lejet ud mest muligt til den rigtige pris efter udbud og efterspørgsel. Simplex Consult kan derfor komme med de rigtige værktøjer, overvåge markedet og konkurrenterne og dermed øge indtjeningen på de tidspunkter hvor der er stor efterspørgsel og dermed genere den bedst mulige omsætning.

Food & Beverage / udarbejde koncepter – Kunden har et ønske om, enten at optimere dækningsbidraget ved deres eksisterende koncept, eller måske helt skifte koncept alt efter hvad behovet er, i det område kunden har forretning. Simplex Consult kan her gå ind og analysere markedet, segmentere gæsterne i nærområderne og herefter udvikle et færdigt koncept, lave menukort samt uddanne personale.

Hvorfor vælge Simplex Consult:

Den primære forskel, der går igen ved alle opgaver, er det tætte samarbejde Simplex Consult tilbyder. Det er en lille virksomhed, hvor alle kunder er vigtige og ingen opgaver er for små. Min egen indstilling til service og den store betydning det har for branchens overlevelse, vil genspejle sig i det samarbejde der er med kunden.

Kort sagt er Simlex Consult en effektiv og billig samarbejdspartner med en bred vifte af ydelser og kompetencer.

En uddybende beskrivelse af virksomheden kan naturligvis læses på www.simplexconsult.dk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
EU 2012 projektleder starter egen konsulentvirksomhed, 8.7 out of 10 based on 9 ratings

Check Also

Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere

På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og …