Sådan opretter du nemt din egen hjemmeside


Hvis du længe har gået med drømmen om, at kunne oprette din egen hjemmeside, hvad end du har et ønske om at kunne drive den som et hobby-projekt eller den derimod skal bruges som primær hjemmeside for dit firma, så har du med garanti læst op på emnet. I den forbindelse kan det være, at du har fundet ud af, at det er relativt vanskeligt at skulle oprette din egen hjemmeside, men hvis du derimod bryder det ud i mindre og mere overkommelige skridt, så bliver det nemmere for dig at skabe et overblik og dermed også klare opgaven.

  1. Find domænenavn og webhotel

Noget af det første, du bør gøre er, at finde frem til et passende domænenavn og dertil er det også nødvendigt at finde et sted, hvor du kan have din hjemmeside hostet. I denne forbindelse vil du med garanti gerne spare penge på din investering, hvilket også betyder, at du på en eller anden vis skal tilegne dig en form for rabat, hvilket blandt andet kan gøres via en rabatkode. Opretter du dig f.eks. hos UnoEuro, så bør du selvfølgelig lede efter en god UnoEuro rabatkode, der gør det muligt at opnå en god rabat på både domænenavn og webhosting.

  1. Installer WordPress på dit domæne

Din hjemmeside bør – som udgangspunkt – være baseret på et CMS, der gør det nemt og overskueligt for dig at opsætte hjemmesiden og efterfølgende også redigere i den. Vælger du UnoEuro, som er nævnt ovenfor, så får du adgang til en såkaldt 1 Click Install-funktion, hvor CMS’et WordPress kan installeres med blot ét eneste klik. På den måde slipper du for at rode med MySQL, FTP og meget andet – i stedet trykker du blot på en enkelt knap, hvorefter UnoEuros kontrolpanel sørger for, at arbejdet klares for dig, hvilket bestemt ikke kan gøres mere enkelt og brugervenligt.

  1. Find en passende skabelon til din hjemmeside

Hvis du vælger at installere WordPress eller et lignende CMS, så har du også muligheden for at installere en færdig skabelon, hvor du blot skal udfylde siden med indhold, billeder og deslige. Det anbefales på kraftigste vis, at du vælger WordPress, da det er ét af de absolut mest brugervenlige systemer på markedet, hvorfor der også kan stilles en garanti ved, at du snildt kan mestre det. Der findes rigtig mange skabeloner – både gratis og betalte – på markedet, hvorfor der med garanti også er en skabelon for dig og din hjemmeside.

  1. Fyld indhold på hjemmesiden

Efter du har oprettet dit webhotel med en UnoEuro rabatkode (eller kuponkode som det også kaldes), installeret WordPress og installeret en pæn skabelon, så er næste skridt naturligvis at udfylde hjemmesiden med relevant indhold. Det kan selvfølgelig sagtens både være almindelig tekst, men du kan også indsætte både videoer, billeder, kontaktformularer og meget andet – og det bedste af det hele er, at systemet gør alt dette uhyre nemt for dig, hvorfor det hverken kræver at du er ferm med IT eller har tidligere erfaring med opsætning af hjemmesider, kodning eller andet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …