Sådan styrkes faglige og personlige kompetencer hos dig selv og dine medarbejdere


På en arbejdsplads er det utrolig vigtigt, at både ledelsen og medarbejderne er kompetente og har en entusiasme for det, som de laver. Igennem kompetence og entusiasme opstår der nemlig produktivitet, og det er grundstenen for en succesrig og velfungerende arbejdsplads. Entusiasme kommer dog først blandt folk, hvis de nyder det miljø, som de bevæger sig rundt i, og kompetence kommer, når de selv eller andre investerer i dem for at udvikle deres erfaringer og egenskaber. Det er ikke nok at udvikle den faglige kompetence. For at få det fulde udbytte af en person, skal de personlige kompetencer også udvikles. Der er mange måder, hvorpå det er muligt at styrke begge dele.

En akademiuddannelse i ledelse

En af de ting, der særligt styrker den faglige kompetence, er en uddannelse. Alle, medarbejdere som ledelsen, kan have gavn af at tage en uddannelse igennem deres arbejdsforløb. Ikke nok med at det styrker de faglige kompetencer, der er også en god chance for, at det gør noget godt for de personlige kompetencer. Det at udfordre dig selv kan nemlig resultere i, at du opdager noget nyt om dig selv og hermed udvider din personlige såvel som din faglige horisont.

En af de uddannelser, der særligt er gavnlig på mere eller mindre enhver arbejdsplads, er en akademiuddannelse i ledelse. På sådan en uddannelse lærer du blandt andet om, hvordan du kommunikerer bedre, og du får en bedre forståelse for strategier mv. Læs mere her. Denne uddannelse er ikke kun god for dig, der sidder i ledelsen, eller for dig, der er blandt medarbejderne. Denne uddannelse kan give noget godt til enhver person på en arbejdsplads.

Fordelagtige kurser

Foruden at tage en uddannelse er det også en rigtig god ide at sørge for at tage nogle kurser. Der findes et hav af forskellige kurser, hvilket du kan drage nytte af, når der er noget, som du vil specialisere eller dygtiggøre dig inden for. Uanset hvor det er, du vil forbedre dig selv, kan du være ganske sikker på, at der findes et kursus, der kan være dig behjælpelig. Kurser er særligt med til at udvikle de faglige kompetencer, da det som regel kun er kortere og meget specifikke forløb. Det vil sige, at der arbejdes koncentreret med et bestemt emne igennem hele forløbet.

Udforsk de svage og stærke sider

Foruden at tage uddannelser og kurser kan det være meget fordelagtigt at få dannet en profil over ledelse såvel som medarbejdere. Ved at danne sådanne profiler vil det blive lettere at få virksomheden til at udnytte sit fulde potentiale, da alle ansattes stærke og svage sider bliver gjort eksplicitte. Når profiler er dannet, er det også lettere at arbejde med, hvad der skal forbedres. Benyt DISC profil til teamudvikling. Hos dem bliver der dannet profiler over hele virksomheder på en lang række områder, og de giver jer en række redskaber til, hvordan I nu skal kommunikere og forbedre de forskellige individers svage sider på arbejdspladsen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Effektiviser med totalløsninger inden for print, kopi og dokumenthåndtering

Alle virksomheder har på en eller anden måde brug for en løsning inden for print, …