Sikker opbevaring og distribution af dine produkter


Vigtigheden af gode flyttekasser samt sikker opbevaring og distribution af produkter i forbindelse med transport og flytning bliver ofte undervurderet. Det kan have mere eller mindre katastrofale konsekvenser for mindre virksomheder og enkeltmandsfirmaer, hvor ressourcerne ikke rækker til erstatningen af varerne. Derfor kan det trods omkostningerne være en god og essentiel investering at købe solide flyttekasser, der egner sig til lige netop de varer, man transporterer.

DS Smith forhandler flere forskellige typer flyttekasser, der er fremstillet i solidt og slidstærkt pap designet til at beskytte genstande under transport og opbevaring. Foruden en sublim kvalitet garanterer DS Smith en lang holdbarhed af deres flyttekasser, såfremt de opbevares i varme og tørre omgivelser. Derfor er flyttekasserne også særligt anbefalelsesværdige for mindre virksomheder samt virksomheder med behov for at opbevare og transportere skrøbelige genstande.

Hvilken flyttekasse egner sig bedst?

Lige såvel som vigtigheden af flyttekasser er essentiel i forbindelse med opbevaring og distribuering af genstande, er valget af flyttekasse mindst ligeså vigtig. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvilken type flyttekasser man vælger. DS Smith forhandler som nævnt flere forskellige flyttekasser, der egner sig til forskellige formål og varer. De forhandler blandt andet små et-lags bølgepap kasser. Disse er særligt velegnede til lette varer samt som opbevaringskasser. Har man imidlertid også behov for at transportere og flytte genstande, så vil tolags bølgepap kasserne være at foretrække. Disse kasser er ekstra robuste og slidstærke, hvilket netop egner sig til brug af transport.

Foruden almindelige flyttekasser i forskellige formater forhandler DS Smith også rumsæt, der kan bruges til at opdele og lagdele genstandende i flyttekasserne. Denne løsning er ideel til mindre og skrøbelige genstande. Det kunne for eksempel være til transport af vinflasker, hvor rumsættene vil beskytte ekstra, således at flaskerne ikke støder mod hinanden og smadrer.

Sidst men ikke mindst har DS Smith også garderobebokse med bøjlestang, der selvfølgelig er beregnet til flytning af tøj. Det gør dels selve flytningen af tøjet nemmere, da det hele ikke skal foldes sammen og lægges i kasser. Derudover beskytter det også tøjet mere, hvilket er helt essentielt, hvis det skal bruges til videresalg.

Der er altså flere flyttemuligheder og løsninger hos DS Smith, der egner sig god til flere forskellige former for opbevaring og transport.

Gode råd til flytning

Skal du flytte et større læs af genstande, og har du derved brug for flere flyttekasser? Så kan det være en god idé at organisere flytningen, således at man kan finde rundt i kasserne både før, under og efter flytningen. Det kan man for eksempel gøre ved at tage billeder af indholdet i alle kasserne, give kasserne et nummer og lave et dokument, hvor det er nemt at få et overblik over kasserne og deres indhold. Derudover er det også vigtigt, at man tænker på vægten af kassens indhold dels for ens egen skyld i forhold til at skulle løfte kasserne, men også i forhold til indholdet, da det kan gå i stykker, hvis kasserne er pakket for tungt og proppet.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …