Sørg for at have styr på dine nye lokaler og rengøringen af dem


Hvis din virksomhed er ved at være stor nok til, at I kan flytte til nogle nye lokaler, er det en god ide at gøre det lidt før, at I mangler pladsen, end efter. Det er nemlig rigtig irriterende for både dig og dine medarbejdere, hvis der ikke kommer til at være plads til jer alle sammen i virksomheden. For nye medarbejdere gør det, at det er irriterende, at der ikke rigtig er plads til dem. Det kan også være, at I vælger at udskyde at rekruttere, fordi I mangler plads. I det tilfælde er det virkelig vigtigt, at I finder nogle nye lokaler.

Det kan være en god ide at leje jeres nye lokaler frem for at eje dem. Det gør, at I ikke skal ud og tage et stort lån til lokalerne. I er derfor mere fleksible i forhold til økonomi og til at gøre andre store investeringer, samtidig med at I flytter. Her kan du finde erhvervslejemål i hele landet, så der er helt sikkert også noget, der passer til dig og din virksomheds behov.

Få styr på rengøringen i de nye lokaler

Når I flytter til de nye lokaler, er der en masse forskellige ting, som I skal have styr på. Det kan være, at I skal have flere borde og stole, så der bliver flere kontorpladser og dermed plads til flere mennesker. Derudover skal I selvfølgelig også have styr på reception, kantine, have ændret adressen og en lang række andre ting.

En af de virkelig vigtige ting at få styr på er dog rengøringen. Det er både ulækkert for dig, dine medarbejdere og dine kunder, hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent i lokalerne. For medarbejderne betyder det, at det ikke er et rart sted at arbejde. For kunderne betyder det, at de får det forkerte indtryk af din virksomhed. Det er derfor vigtigt at have styr på rengøringen fra start af.

Når du er flyttet til større lokaler, er det en god ide, at du hjælper dine rengøringsfolk og gør arbejdet så nemt som muligt for dem. Det kan for eksempel være ved at købe en fejemaskine til dem. Med en fejemaskine kan de langt hurtigere få rengøringen klaret. Samtidig giver det en meget grundig rengøring. Det er derfor en rigtig god mulighed for jer. Find en fejemaskine her, der passer til din virksomheds behov.

Tag dine rengøringsfolk med på råd, når du vælger fejemaskine

Hvis du har nogle faste rengøringsfolk ansat til at gøre din virksomhed ren, kan det være en god ide for dig, at du spørger dem, hvilken fejemaskine der vil være den bedste at vælge. Det er jo dem, der skal bruge den, så det er rimeligt, at de også har noget at skulle have sagt i forhold til valget. Det kan være, at de har nogle helt andre inputs til det i forhold til, hvad du selv ville have tænkt på. Det kan derfor være en rigtig god mulighed for dig.

Hvis du bruger et rengøringsfirma, hvor du får forskellige rengøringsfolk ud, kan du stadig prøve at høre, om de kan hjælpe dig. Du kan for eksempel kontakte firmaet for at høre, om du må tale med nogle af deres erfarne folk i forhold til valget af din fejemaskine. Når rengøringsfolkene kommer mange forskellige steder for at gøre rent, har de sikkert prøvet flere forskellige fejemaskiner. De kan derfor give dig nogle gode inputs.

Noget andet, som det er en god ide, at du er opmærksom på, er, at det skal være en fejemaskine, der er nem for de skiftende rengøringsfolk at bruge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

gode-pauser

Pauser har stor indflydelse på din produktivitet

Mange tror, at du som iværksætter er nødt til at klø på 12 timer om …