Start som selvstændig med online marketing


Det er let at blive blind af alle de gode idéer man får, lige så snart man påtænker sig at blive selvstændig i en eller anden grad. Med de mange idéer kan det være svært at holde hovedet koldt, og mange begår den fejl, ikke at analysere deres idé inden de kaster sig ud i at være selvstændig.

Det ses som sagt ofte, at folk der vil være selvstændige starter noget op, som de ikke har undersøgt. Dette gør de mens de stadig har en masse idéer i hovedet, som der ikke er givet slip på. Så sker det at man stopper hvad man var i gang med, for at iværksætte en helt ny idé. Det er en ond cirkel, der for nogen mennesker kan blive en længere og uinspirerede periode.

Undersøg de hurtige metoder

Hvis du bare ønsker at være selvstændig, og ikke har de helt voldsomme krav til hvad det er, så lad være med at starte dit eget tøjfirma hvor folk kan printe noget på dine T-shirts. Se på hvad der er af andre hurtige muligheder, der får alt omhandlende iværksætteri under neglene, hvilket gør dig mere rustet til at blive selvstændig senere hen.

Online marketing

Online marketing lyder som noget fancy, men det er det faktisk ikke – nødvendigvis. Du kan starte ud som freelancer indenfor online marketing ganske nemt og hurtigt. Online marketing består af mange forskellige ting. Heriblandt kan det være tekstforfatning, udarbejdelse af Facebook eller Google annoncer, eller måske affiliate marketing som beskrevet på web100.dk her.

Ingen af ovennævnte ting er som sådan svære at kaste sig ud i, men mange virksomhedsejere har ikke givet sig tid til at sætte sig ind i det. Typisk er der mange ”ældre” som ikke er vokset op i denne generation af online marketing, som glædeligt betaler en god sjat penge for noget der kunne være en del af dagligdagens gøremål.

At være freelancer er lidt det samme som at være selvstændig. Det der sammenlignes er at du ca. selv kan bestemme hvor meget du vil tjene, såfremt du er god til at sælge dig selv.

Facebook og Google

Det kræver ingen uddannelse at blive en haj i online marketing, da alting er blevet simplificeret. Du kan Google og YouTube dig frem til hvordan du laver de bedste reklamer på hhv. Facebook og Google. Der findes et hav af guides som vil gøre dig godt rustet til at arbejde med online marketing, da alting med tiden bliver alment tastearbejde.

Fremtidsplan som selvstændig

Når du har lært hvordan man laver god online marketing, er det en god idé at tilbyde dig selv til små og nystartede webshops, eller de mere ældre der har haft deres virksomhed i en årrække. Begge af disse vil gerne have din ekspertise indenfor online marketing, og samtidig til en billig pris. Vi er nødt til at være realistiske, og måske skal du ikke tage den højeste timeløn på markedet. Med dette får du skovlet en portion penge og ikke mindst en god gang erfaring.

Når du føler dig erfaren nok, kan du nemt gå fra freelance til en selvstændig virksomhed, og så følger dine kunder med garanti med, samtidig med at du kan tage en timeløn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Generér overskud i hverdagen

Med fast ansættelse, familieliv og fritidsinteresser, er der meget at jonglere i hverdagen. Det kan …