Startede på værelset – nu med tre butikker!


Flere og flere iPhone reparations butikker med diverse smarte gadgets dukker op rundt omkring i lille Danmark, hvilket Mac Khai Dang og Frederik Fisker Frederiksen bl.a. er skyld i…

Danmark er i en sandheden et iPhone-glad samfund, hvorfor de to iværksættere på hhv. 21 og 18 år på kort tid har skabt sig en blomstrende forretning med både online netbutik samt tre fysiske butikker i København, Odense og Aalborg under navnet iPhone-Service.dk. Sidstnævnte butik i Aalborg er netop åbnet og de to unge iværksættere kan allerede bryste sig af en meget tilfredsstillende profit i første måned.

Mac Khai Dang udtaler om valget af Aalborg

”Vi valgte Aalborg som lokation til vores tredje butik, da det er Danmarks fjerde største by, og der var på daværende tidspunkt kun én konkurrent!”
Siden åbningen af den nye butik er flere konkurrenter kommet til, men dette skræmmer ikke Mac Khai og Frederik som har fået en forrygende start.

Mac Khai åbnede kædens første butik i Odense tilbage i starten af 2011, mens Frederik efter handelseksamen tog arbejdshandskerne på og åbnede butikken i København på Gl. Kongevej 169.

iPhone-Service.dk er blevet kendt for deres skarpe priser på både iPhone, iPod og iPad reparationer, mens de selvfølgelig også gør sit bedste for at udøve en personlig og god service. Både Frederik og Mac Khai er selvfølgelig Apple-fanatikere, og der er altid et godt råd til kunderne om Apple-produkterne.

Frederik har repareret iPhones siden han var 15 år, mens Mac Khai også startede ud med iPhone reparation på værelset som 18-årig.

Udover at servicere privatpersoner har iPhone-Service.dk også indgået aftaler erhvervsaftaler med firmaer, skoler og kommuner!

Danmark er for lille

Den effektive iværksætter-duo har allerede planer for videre ekspansion, hvor der bl.a. tales om et udlandseventyr.

Frederik Fisker Frederiksen fortæller:

”Siden åbningen af vores første butik har vi primært oplevet fremgang, men markedet er ekstremt presset, hvorfor vi er nødt til konstant at udvikle vores forretningside. Derfor er vi allerede i gang med at planlægge vores ekspansion til udlandet”.

Netbutikken hedder billigcovers.dk, hvor der både er samlet udstyr til iPad, iPhone, iPod samt diverse reservedele.

Dermed kan man ikke sige, at 18-årige Frederik Fisker Frederiksen og 21-årige Mac Khai Dang har for lidt at se til.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +6 (from 6 votes)
Startede på værelset - nu med tre butikker!, 9.7 out of 10 based on 12 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …

One comment

  1. Svedigt drenge! Held og lykke med det hele!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +4 (from 4 votes)