Teambuilding aktiviteter ud over det sædvanlige


I det fleste virksomheder oplever den enkelte medarbejder jævnligt forandringer og omstruktureringer, fordi der på ledelsesniveau vedtages beslutninger, der omfatter forskellige afdelinger i virksomheden. Der opstår løbende nye konstellationer i relationen mellem medarbejderne, som kan give udfordringer i hverdagen.

Måske sidder du som leder eller mellemleder i en virksomhed og kan mærke, at det er tid til at ændre lidt i grupperingerne i medarbejdergruppen, og derfor ønsker at give dine medarbejdere en teambuilding-oplevelse udover det sædvanlige. Herunder har vi samlet nogle af de muligheder, der er på markedet for igen at ryste dit personale godt sammen.

De klare fordele ved team-building

Når I som kollegaer møder hinanden på en anden måde, end den I er vant til i hverdagen, vil der med garanti opstå sjove og udfordrende situationer, der gør, at I skal samarbejde på helt andre måder, end dem I kender fra dagligdagen i virksomheden.

De erfaringer og indsigter, I gør jer med hinanden på en dag med team-building, vil I uden tvivl tage med tilbage på arbejdspladsen. Herigennem opstår automatisk en forandret relation medarbejderne imellem, samt et ændret syn på hinanden som kollegaer.

Human football

Dette sjove og underholdende spil er i praksis menneskelig bordfodbold eller rettere bordfodbold med mennesker, hvor de små figurer på stangen er skiftet ud med jer. Her er samarbejde et af nøgleordene, blandt andet fordi alle spillere er forbundet til hinanden på række via en horisontal stang. For at kunne score eller aflevere bolden til sine medspillere er I simpelthen nødt til at koordinere indsatsen med de holdkammerater, der er på jeres række. Her vil det tydeligt vise sig, hvor du og dine kollegaer i forvejen er gode til at arbejde sammen, og også hvor I kan blive bedre i samarbejdet.

Klatring på væg

Klatring er en intens oplevelse, der udfordrer både jeres fysik og mod. Til at begynde med får I en kort præsentation på små og overkommelige vægge. Her læres grundteknikkerne inden for klatring, og I vil herefter prøve kræfter med de høje vægge, som nok skal kunne udfordre alle i virksomheden. Hele vejen igennem vil I blive guidet af uddannede instruktører, og mange steder vil det også være muligt at være med til at ’sikre’ din kollega, således at jeres indbyrdes tillid opbygges.

Klatring i trætoppene

I Danmark har vi et utal af fantastiske skove, og hvis du og dine kollager er mere til at være ude i det fri og opleve naturen på tæt hold, så er klatring i trætoppene lige noget for jer.

Der er ingen tvivl om, at I vil komme hjem med en oplevelse, som både er spændende og grænseoverskridende. Samtidig vil du og dine kollegaer blive styrket i, hvor vigtigt det er at samarbejde og hjælpe hinanden. Ikke mindst vigtigheden af at opmuntre og støtte hinanden igennem denne oplevelse vil helt sikkert træde tydeligt frem for alle. Til stor gavn for virksomheden i fremtiden.

Skydiving

Skal du og dine kollegaer for alvor have testet jeres grænser af, hvad er så mere grænseoverskridende end det frie fald? Måske tænker du, at det kan da ikke lade sig gøre, bare sådan lige. Men det kan det faktisk godt. De fleste vil sagtens kunne deltage i et skydive, da det eneste, et skydive som udgangspunkt kræver, er, at man er ved godt helbred – og selvfølgelig ejer en vis portion mod!

Når disse to punkter er krydset af, skal I alle gennemgå seks timers teoretisk og praktisk undervisning, som fortages af kompetente og erfarne instruktører. Herefter er I klar til tage springet fra 1500 meter. Har du fået lyst til at prøve et faldskærmsudspring sammen med dine kollegaer, så få mere information her.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

De sociale mediers betydning

De sociale medier har i dag en stor betydning for virksomheder. Der sker hurtigt både …