Teambuilding styrker produktivitet og samarbejde


Mange virksomheder bruger penge og tid på at sende medarbejderne på teambuilding samt aktivitetsdage. Her laver medarbejderne øvelser sammen eller konkurrerer mod hinanden i sjove og udfordrende øvelser. Uanset hvilken aktivitet der vælges, vil disse øvelser give medarbejderne rig mulighed for at styrke båndet til hinanden. Dette kan øge deres produktivitet i hverdagen, og det kan skabe bedre samarbejder. Der findes mange forskellige former for eventbureauer, som netop er specialiseret i at afholde dage med teambuilding for firmaer. Du kan i denne artikel læse mere om fordelene og mulighederne ved teambuilding, således at du og din arbejdsplads kan øge jeres sammenhold.

Lad aktiviteterne foregå i smukke omgivelser

Der er mange måder, hvorpå man kan lave aktiviteterne, og en af disse måder er i smukke omgivelser. Dette kan eksempelvis være på slotte, herregårde eller naturområder. Her får medarbejderne et afbræk fra de typiske kontorer og arbejdsrum og får i stedet luft om ørene eller befinder sig i historiske omgivelser. Er vejret godt, kan man også vælge at flytte aktiviteterne uden for i en slotshave, hvor man både får oplevelsen af grønne omgivelser, samtidig med at man er et historisk sted. Uanset hvilken beliggenhed man har i tankerne, kan det være supergodt at vælge en anderledes lokation for aktiviteterne.

Film dagen, og forstærk jeres identitet

Det kan være yderst fordelagtigt at filme hele det fantastiske event. Man kan vælge selv at stå for optagelserne, men dette kan betyde, at man har mindre tid til aktiviteterne selv. Derfor kan man også vælge et eventbureau, som tilbyder at optage dagen. Disse optagelser kan vises på en storskærm for medarbejderne, hvor man dermed kan se tilbage på en sjov og begivenhedsrig dag med de mest morsomme og bedste øjeblikke. Denne video kan også være med til at forstærke virksomhedens identitet og image, da videoen kan bruges som en form for promoveringsvideo for virksomheden senere hen. Det vil uden tvivl give virksomheden et image som en arbejdsplads, der værdsætter og gør noget for de ansatte.

Forskellige former for øvelser

Der findes mange former for øvelser, når det kommer til teambuilding. Et koncept kan eksempelvis være øvelser, hvor det gælder om at være den hurtigste eller dygtigste i konkurrencer, hvor medarbejderne får testet deres konkurrenceevner. Det kan også være fællesskab og leg, der er i fokus, som styrker medarbejdernes evner til at samarbejde med hinanden. Man kan ligeledes vælge at lave en kombination af disse to aspekter, hvor der således både er konkurrence og fællesskab i centrum. Ønsker man at fuldende dagen, kan man vælge at afslutte med en firmafest om aftenen. Herved har man fået det meste ud af dagen, hvor alle virksomhedens medarbejdere er samlet.

Her kan du finde et eventbureau, hvis teambuilding lyder som noget, der kunne være relevant for din virksomhed. Gennem sådan en dag vil medarbejderne føle sig værdsatte og forkælede, fordi der afsættes tid og penge til dem og deres indbyrdes forhold. Derudover vil de komme tilbage til hverdagen med fornyet energi, nye minder sammen samt et forstærket udgangspunkt at arbejde sammen i.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Horsensfirmaer.dk er et iværksætterprojekt med fokus på håndværkerfirmaer

Nye tiltag kan være nødvendige, og det er netop det horsensfirmaer.dk er. En hel ny …