Undgå skader og smerter i musklerne – derfor kan massage være en investering for virksomheder


Rigtig mange kunder kommer til deres massør, når de har fået en sportsskade. Men for mange er det faktisk alt for sent. Det er meget bedre at komme, før skaden opstår, så man har mulighed for at forebygge skaden ved at styrke musklerne og opdage eventuelle spændinger, der senere kan føre til skader. Derfor er det en god idé at opsøge sin massør, allerede før skaden har sat ind.

Udover at massage kan forebygge skader, der opstår i det daglige, samt skader, der opstår, når man dyrker sport og anden idræt, så kan en massage i ny og næ også være med til at aflaste kroppen for de spændinger, der opstår i det daglige, uden at man tænker over det. Det kan for eksempel være spændinger, der opstår, fordi man sidder mange dage på en kontorstol og arbejder på sin computer uden at få anden motion. Eller spændinger, der opstår ved at pendle i bil hver eneste dag. Eller spændinger fra jobbet i form af hårdt fysisk krævende arbejde som at stå op hele dagen eller løfte tunge ting.

Få hjælp fra dit arbejde

Hvis man kan nikke genkendende til, at mindst et af disse scenarier går igen i ens egen hverdag, så kan det være en god idé, at man med jævne mellemrum besøger en massør, der kan aflaste og afhjælpe eventuelle problemer, der er på vej, eller som allerede generer en i dagligdagen. Der er nemlig ingen grund til at føle ømhed eller til tider decideret smerte, når der rent faktisk findes en nem og behagelig løsning, der hverken indebærer medikamenter eller gener for kroppen.

Fordi mange af disse skader eller kommende gener kan være et problem, der opstår på jobbet, er der rigtig mange arbejdspladser – også i og omkring Aarhus – der tilbyder sine medarbejdere den såkaldte firmamassage. Det vil sige, at firmaet betaler eller delvist betaler for, at deres medarbejdere kan få massage og derved kan blive aflastet for de skader, der kan opstå.

Få massagen bragt ud til dig

Det kan være en god forretning for firmaerne, fordi de derved kan holde på kompetent arbejdskraft i længere tid, og de kan sikre sig, at deres medarbejdere ikke tager sygeorlov på grund af sundhedsproblemer, der kan være opstået i forbindelse med medarbejderens arbejde. Men nogle medarbejdere er ikke klar over, at de rent faktisk har mulighed for, at deres arbejdsplads betaler eller delvist betaler for deres massage. Derfor kan det være en god idé, at man som medarbejder selv forhører sig om, hvorvidt der er sådan en ordning, og om man har mulighed for at benytte sig af den.

I den aftale har nogle virksomheder også gjort det muligt at få massagen leveret direkte til arbejdspladsen, så de derved er helt sikre på, at deres medarbejdere benytter sig af muligheden. Men hvis man ikke er tryg ved at få massage på selve arbejdspladsen, så tilbyder nogle massører også at køre ud til private hjem, så man kan få sin massage i trygge omgivelser. Du kan læse mere om dine muligheder for massage via raskrask.dk, som findes på websitet www.raskrask.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

De sociale mediers betydning

De sociale medier har i dag en stor betydning for virksomheder. Der sker hurtigt både …