Unge iværksættere lancerer socialt netværk


BarsectionEn lille gruppe unge iværksættere er netop gået online med en relancering af en tidligere nattelivsguide, nu med et socialt tvist. Visionen er at skabe verdens største sociale netværk til nattelivet. Navnet er ”Barsection”.

Interessen skabte udviklingen

Efter knap et år som nattelivsguide på både web og App, kunne den lille iværksættervirksomhed se et stort potentiale i at fornye sig. Derfor blev det primære fokus lagt på at rekruttere det helt rigtige team til at udvikle det nye projekt.

”Vi ønskede ikke at betale for udviklingen længere, da vi mener at en partner engagerer sig mere i projektet end en freelancer” udtaler Morten Zachariasen som er Co-founder og CEO hos Barsection.

På hjemmesiden mærker man allerede fra start af en stor interesse fra brugerne, og den nuværende App har knap 5.000 downloads. Selvom holdet bag konceptet er fortrøstningsfulde i forhold til væksten, så har de ikke planer om at indstille udviklingen.

”Det spændende ved et online koncept som Barsection er, at det er skruen uden ende. Det er aldrig færdigt og der er ingen grænser for hvad man kan lave af features til brugerne.” siger Morten Zachariasen.

Et unikt produkt

Barsection minder som udgangspunkt om en blanding af Facebook og Instagram – og så alligevel ikke. Man har sin egen profil, man kan følge andre og man kan kigge på billeder, men der er nogle fundmentale forskelle som gør at Barsection adskiller sig fra de øvrige sociale netværk.

Den største forskel er, at det ikke kræver nogen godkendelse at følge andre mennesker – eller at ”stalke” andre mennesker som det hedder på sitet.

”Vi har forsøgt at køre videre på ‘nattelivs-terminologien’ og har derfor valgt at kalde follow-featuren noget andet – igen for at differentiere os lidt fra vores konkurrenter. Vi har desuden valgt at det ikke skal kræve nogen godkendelse at stalke andre, for at vække nattelivsoplevelsen til live online også”

“Moderne dating”

Selvom de 5 drenge bag Barsection ikke vil kalde sig for et datingsite, så kan der alligevel drages paralleller som kan argumentere for det modsatte.

”Vi er jo ikke noget datingsite, da man ikke kan kontakte hinanden direkte på siden, men vi overlader fuldt ud til brugerne hvad de vil bruget Barsection til. At socialisere sig kan jo være mange ting, og vi afspejler i udgangspunktet bare nattelivet. Det er ikke utænkeligt at mange brugere vil tjekke hvor ‘de smukke’ skal hen i aften og vælge deres egen destination herudfra, for at øge deres egne scorechancer – så du kan vel godt kalde os for en form for moderne dating” siger Morten Zachariasen.

Sitet gik i luften den 8. August, og de 5 unge iværksættere forventer at have over 10.000 brugere inden udegangen af 2013. Og selvom at Danmark har et aktivt natteliv og mange computerbrugere, så trækker sitet allerede brugere fra både Sverige, Tyskland, Norge, England og USA. Danmark er dog foreløbigt deres hovedfokus, men det forventes at de danske brugere kun vil stå for omkring 10% af trafikken på sitet om 1 år.

”Danmark er utvivlsomt et godt sted at starte på det marked som vi bevæger os i, men vores værdi ligger i antallet af brugere og downloads, så vi har naturligvis vores øjne rettet imod de store nærliggende markeder også. Vores primære value add er først ved at blive implementeret i sitet nu, så vi kan få brugerne til ikke bare at besøge sitet i weekenden, men også at klikke sig rundt og vende tilbage til sitet – alle ugens dage” siger han.

Det er gratis at signe up, og kræver kun et enkelt klik. Barsection henter selv alle dine informationer fra facebook, så du ikke skal igennem nogen process for at blive bruger på siden. Nedenfor finde du et link til både sitet og til at downloade deres gratis App:

www.Barsection.com
https://itunes.apple.com/dk/app/barsection/id535467617?mt=8

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (8 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 5 votes)
Unge iværksættere lancerer socialt netværk, 8.3 out of 10 based on 8 ratings

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …