Valg af paprør for den sikreste levering


Forhandler i plakater og billeder, eller har i af andre årsager behov for at sende papirer og skrøbelige genstande? Så er paprør uden tvivl en af de sikreste leveringsformer. Sammenlignet med kuverter, er det dog en dyrere forsendelsesmetode. Ikke desto mindre kan den i sidste ende spare jer for en masse returneringer og reklamationer, da paprør betyder en sikrere levering.

Runde paprør vs. trekantede paprør

DS Smith forhandler både runde og trekantede paprør, men er du i tvivl om hvilken type, der egner sig bedst til dine produkter, så læs med her. De traditionelle runde paprør er fremstillet i spiralviklet massivpap belagt med hvidt papir. De anvendes oftest til forsendelse af sammenrullede plakater, billeder, tegninger og lignende samt runde genstande, der kræver ekstra beskyttelse. De runde paprør er ekstra solide, hvorfor de vil være at foretrække, når man skal sende skrøbelige genstande samt plakater og billeder.

Som et alternativ til de runde rør, forhandler DS Smith også trekantede paprør. Disse er fremstillet af bølgepap med selvklæbende tape på langs. De er ikke ligeså slidstærke som de runde paprør, men ikke desto mindre, kan man være nødsaget til at bruge disse i tilfælde, hvor transportfirmaer opkræver ekstra gebyrer for runde paprør. Derudover er de trekantede også mere anvendelige i forhold til pladsoptimering, da de leveres plano og dermed ikke optager så meget plads. Skulle DS Smiths paprør imidlertid ikke opfylde dine krav, er der også mulighed for at bestille specialfremstillede paprør, der passer til lige præcis det format og mål, du har brug for.

Guide til pakning af plakater og billeder

Først og fremmest er det en rigtig god idé at anskaffe sig et sæt bomuldshandsker i forbindelse med pakning af plakater og billeder. Det forhindrer nemlig olien i ens hænder fra at lave pletter på billederne, og det bidrager generelt til at mindske risikoen for at beskadige dem. Derudover er det særligt vigtigt at være forsigtig og undgå at berøre motivet på matte billeder, da de er mere skrøbelige. Når først disse sikkerhedsforanstaltninger er taget i betragtning placeres et stykke papir over det trykte område for at beskytte det. Rul dernæst udskriften med det trykte område opad. Dette beskytter ikke kun det trykte område bedre, det ruller også papiret den modsatte vej i forhold den naturlige retning, hvilket giver et bedre resultat, når kunden modtager printet og vil sætte det i en ramme eller hænge det direkte på væggen. Når billedet eller plakaten er rullet sammen, sætte et stykke papir rundt om det med ordene, ’Riv dette papir væk for at rulle dit print ud’ eller lignende tryk, der indikerer hvordan det bedst muligt åbnes uden at blive beskadiget. Det kræver altså tålmodighed og finesse at pakke plakater og billeder for at kunne levere dem sikkert og i god stand til kunden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Check Also

Optionshandel kan sagtens være en seriøs forretning

Der bør ikke herske nogen tvivl om, at binære optioner – desværre – har fået …